Karmele Marchante va néixer a Tortosa fa 71 anys. Tota la vida guanyant-se les garrofes al món rosa li han suposat amics i enemics però el seu independentisme l'està reconciliant amb mig Catalunya. Ja quan va concedir a En Blau una entrevista exclusiva es va enjoiar amb unes arracades independentistes. Ha viatjat a Brussel.les amb 45 mil manifestants més a favor de la independència. Allà ha concedit una entrevista a Espejo público que mereix els 90 segons que cal dedicar-li. No només pel que diu sinó pel look: a les arracades hi afegeix unes ungles quatribarrades que seran tendència aquest cap d'any:

"Soc independentista, Puigdemont té el caliu dels que l'estimen i no sembla belga, espero que guanyin els contraris al 155 i que perdi el tripartit PP-PSOE-C's, sento que visc en una república catalana lliure, feminista i laica". Una màquina d'oferir titulars, es temia que Antena 3 la censuraria però les TV privades no desaprofiten res. Karmele era de l'escuderia Tele5 i Antena3 aprofita per fer-se-la seva.

karmele pose

Arnau Vila

Arracades estelades i ungles quatribarrades. Karmele ha anat al míting de Carles Puigdemont i tot i que no ha demanant el vot explícitament per JuntXCat se li ha entès tot. La llista del president té de tot: directors teatrals, ninotaires, seleccionadores de sincro, corresponsals de TV3, directors de RAC1... Li faltava una cronista del cor. Llàstima que Nuria Roca va ensorrar l'última secció de crònica rosa a TV3. Podríem veure Karmele a la Cortelera  ara que 8tv ha restat pressupost i durada a Arucitys.