Karmele Marchante és d’aquelles persona que no s’amaga i no té cap temor en dir què pensa en qualsevol moment. Des de la seva sortida de Sálvame (Telecinco), la reconeguda periodista del cor crida més l’atenció per les opinions polítiques que pel món rosa.

Com es pot veure a les xarxes socials, fa bandera del seu independentisme fins al punt de portar-lo a l’extrem. Unes polèmiques declaracions de la periodista a OKDIARIO en l’acte favorable al referèndum que es va celebrar aquest diumenge a Madrid, ha despertat la indignació de bona part dels mitjans espanyols.

“Jo vull cremar el Tribunal Constitucional i la Conferència Episcopal”, declarava Karmele, que afegia que ella es regiria pel Tribunal de Catalunya i que , sense dubte, aniria a votar l’1 d’octubre. Unes declaracions, que de ben segur portaran cua. Els darrers mesos, però, ja s’havia pogut veure la faceta més crítica de Marchante amb el govern espanyol.

El seu perfil de Twitter és tota una declaració d’intencions, on es defineix com a “independentista, feminista i maçònica”. A més a més, Karmele mostra sense embuts la seva simpatia cap a Podemos