Antena 3 prepara la nova graella 2019-20 i un dels plats forts, mai millor dir, és el programa de cuina de Karlos Arguiñano. Planeta el va fitxar a cop de talonari de TVE i ara s'emet després de Susanna Griso i abans de La Ruleta de la Fortuna. La nova temporada que comença dilluns 9 de setembre tindrà un membre més de la família Arguiñano als fogons. A banda de Eva, la germana que fa postres, hi haurà Joseba, el fill de 34 anys que fa pastes i brioixos. Té una pastisseria a Zarautz on fa els millors croissants de l'indret. 

cocina abierta

Hogarmanía

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUKALDARIA (@sukaldaria_etb) on

Joseba Arguiñano, nascut a Zarautz el 1985, va formar-se a la pastisseria Escribà de Barcelona i a l'escola de rebosteria professional francesa Thierry Bamas. Ha estat responsable de rebosteria del seu pare, el Restaurant Karlos Arguiñano de Zarautz. Actualment té la seva pròpia pastisseria, JA Zarautz. Karlos Arguiñano és pare de 7 fills, cinc nois i dues noies: Eneko, Zigor, Karlos, Martín, Joseba, Amaia i María Arguiñano Ameztoy. Joseba és el del mig i fa unes pastes per llepar-se'n els dits. Ara a Antena 3:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseba Arguiñano Kutixi Denda (@josebaarguinanokutixi) on

arguiñano balla twitter

Antena 3

Després de la polèmica amb Arguiñano desaconsellant menjar massa fruita, ara per postres es podrà triar un xuxo de Joseba.