La nit del dijous 25 de març Justo Molinero va ser un dels convidats al programa de TV3, Al cotxe, presentat per Eloi Vila. Un espai d'entrevistes on Vila, conduint una característica furgoneta negra, recorre els carrers de la capital catalana mentre fa preguntes als seus convidats. Molinero, locutor a l'emissora Ràdio TeleTaxi, no es va deixar res al tinter: va parlar dels seus orígens a Còrdova, la seva arribada a Catalunya, els seus fills i la passió que sent pel seu treball. Unes confessions que es sumen a les que va fer sobre Oriol Junqueras i Jordi Pujol, deixant als espectadors amb ganes de més. Què va dir?

Just Moliner i Eloi Vila, TV3

Justo Molinero i Eloi Vila, TV3

"No has parat de fer coses i vas escriure un llibre amb Oriol Junqueras, 'Revoltats'...", va deixar caure el presentador de TV3. "És una llàstima que un paio com ell s'hagi de veure de la manera que està", va deixar anar al moment el locutor de ràdio andalús. Tot seguit, Eloi Vila li va preguntar si alguna vegada havia anat a veure a Junqueras a la presó de Lledoners, on es troba des de fa temps. "Sí, hi he anat. Crec que vaig ser una de les primeres persones amb qui Oriol es va poder ajuntar a través del vidre", va confessar. Tot i que la bomba encara estava per arribar. Recordant la visita que va fer a la presó, Molinero va explicar un detall que molts no sabien: "Li vaig portar un pernil". Pots escoltar el testimoni de Justo Molinero apretant la imatge. A partir del minut 11.21.

Just Moliner, TV3

Justo Molinero, TV3

"La presó impressiona molt", va afirmar Justo Molinero fent especial referència al fort soroll que fan les portes quan es tanquen. Encara que aquí no va acabar la cosa. N'hi va haver més. Posats a parlar de polítics, el locutor de ràdio d'Andalusia també es va sincerar sobre la seva unió amb Jordi Pujol. "Havia tingut molt bona relació amb ell, fins i tot vaig anar a casa seva. Però després de tot l'embolic que ha tingut no he tornat a parlar més amb ell", va explicar. Una amistat de la qual Molinero sempre estarà molt agraït perquè "Jordi em va ensenyar a estimar la meva terra i a tenir un sentiment de pertinença. Em va inculcar la idea d'estimar el nostre país". Per a més confessions sorprenents, Justo Molinero cada dia a Ràdio TeleTaxi, 97.7 FM. I olé.