El casament de Tamara Falcó està cada vegada més a prop, i contra de tot pronòstic es casarà amb Íñigo Onieva, l'empresari que es va fer famós per ser parella de la filla d'Isabel Preysler, i a més perquè li va ser infidel. Tots ens acordem d'aquells dies en què Tamara Falcó estava destrossada, mentre que Íñigo Onieva feia tot el possible per ser perdonat. Sembla que les coses li han anat bé, ja que Oñieva va aconseguir ser perdonat, i no només això, sinó que el casament ha continuat com es tenia previst. Encara que la filla d'Isabel Preysler està fent tot el possible per mantenir el seu futur espòs sota el radar, molts són els que estan en contra del matrimoni. Encara així, l'esmentat esdeveniment memorable comptarà amb 400 convidats, però Julio Iglesias no anirà.

Julio Iglesias no estarà en el casament de Tamara Falcó

La filla de Carlos Falcó podrà notar l'absència de Julio Iglesias, ja que pel que sabem, està més que confirmat que no anirà. No sabem si és per temes de salut, però una cosa que cal tenir en compte, i és que en aquests moments el cantant no surt de la seva residència. Aquesta teoria podria venir arran del seu estat de salut, encara que no és l'única que faltarà al casament de Tamara Falcó per això.

Malgrat que estan confirmats un aproximat de 400 persones, Julio Iglesias no assistirà. I no és l'únic que faltarà, ja que se sap que el seu fill Enrique Iglesias tampoc no assistirà al casament de la seva germana.

Enrique Iglesias tampoc no estarà en el casament d'Íñigo Onieva amb Tamara Falcó

Malgrat que Enrique també estava convidat igual com el seu pare, tot apunta que no anirà. Això, a causa que Enrique Iglesia pateix d'una fòbia bastant important i digna a tenir en compte: li té fòbia als esdeveniments socials amb més de 15 persones. Des de fa molts anys, s'ha pogut veure que l'artista no es troba còmode estant amb un ampli grup de persones, a més que també se li ha pogut veure en pocs esdeveniments d'aquest tipus.

Molts esperaven que fos un altre germà de Tamara Falcó que anunciés la seva absència en el casament, però en realitat ha estat Enrique Iglesias, encara que ja es preveia aquesta possible abscència, a causa que coneixen com és el fill de Julio Iglesias. Per a algunes persones és una coincidència molt gran que tant fill com pare no assisteixin a un dels matrimonis més importants del país.