Júlia Otero ho té tot. És una periodista de raça, fa un programa impecable a una ràdio de dretes com Onda Cero. JELO és Julia en la Onda i va pujant d'oients per apropar-se als líders Toni Clapés i Carles Francino. Tots catalans, a Catalunya i Espanya, fent bona ràdio. A banda és esposa, mare i divulgadora de la seva experiència amb el càncer de còlon. Ho explica d'una manera que reconforta a tantes famílies que el pateixen de prop. Entre la nostàlgia de recordar-la a la TV (en català a Jocs de nit, La columna, La lluna o 3x4) i la meravella de gaudir-la als 63 anys fent ràdio. Otero fa vacances i la fotografien en forma:

Així descansa la periodista catalana nascuda a Galícia però instal·lada a Catalunya des de fa dècades. Al seu Instagram hi diu "Trabajo con palabras" però una imatge val més que mil d'aquestes paraules i a la foto hi surt radiant, fent un cafè amb una altra companya periodista i amb els cabells més llargs després de deixar enrere la quimioteràpia. Una Otero que porta esperança a les 200 mil persones que cada any reben el terrible diagnòstic al metge: Té vostè càncer. Ella ho porta com tothom però ho explica millor que ningú. Meravellosa.

Julia Otero Antena 3
Julia Otero Antena 3

Una de les coses que ha ajudat Júlia Otero, a banda de rebre milers de notes de suports d'oients o persones que sense escoltar el seu programa li tenen estima, és que a casa té dos metges.  El seu segon marit després de Ramon Pellicer és una eminència, el Dr. Josep Martínez, i la filla, alta com son pare que gairebé fa 2 metres és la Dra. Candela Otero. Dues fotos en pandèmia passejant amb els seus doctors favorits, Martínez i Otero, per Barcelona. Feien molta patxoca 

julia otero marido josep martinez gtres

julia y candela otero GTRES

Júlia Otero amb el marit i la filla, GTRES

Amb el marit dins un aparcament i amb la filla per la Barceloneta, prop de la platja. Aire pur, família i cuidar-se. Així és natural que les analítiques surtin bé.  La seva vida privada no ha estat mai un secret però sí s'ha mantingut reservada. Fa anys que conviu, sense casar-s'hi, amb el doctor Martínez, pare de la seva única filla. Júlia Otero torna a la ràdio al setembre. I es retrobarà als mitjans amb Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana GTRES
Ana Rosa Quintana GTRES

La líder de la TV matinal ha fet com el Cid, ha guanyat sense ser-hi. Des que va plegar el passat novembre per càncer de pit ha seguit fent bons números però ara Telecinco la reclama, més recuperada. També ha perdut cabells però se'ls ha tenyit de ros i mica en mica farà com l'Otero o com va fer Toni Clapés que patia limfoma, com s'espera de tots els que pateixen càncer: tornar.