Tots aquells que a casa tinguin gossos o gats ho entendran a la perfecció. La pèrdua d'un ésser tan estimat pot deixar-te un buit difícil d'omplir. Algú que perd el seu animal de companyia no troba consol. I ara qui està passant per aquest difícil tràngol és la periodista Júlia Otero.

julia otero i gossa

@otero_julia

La directora i presentadora de Julia en la Onda a Onda Cero, ha compartit a les xarxes socials la pena que sent des del passat 7 de gener, quan la seva gossa Lúa va morir. Però els dies que han passat des de la trista notícia no han servit perquè Otero es refaci així com així. Continua plorant mentre recorda la seva estimada companya. De fet, això és el que escrivia fa poques hores la periodista: "No he podido ver imágenes de mi Lúa hasta hoy. Se fue el 7 de enero. No puedo hablar de ella sin llorar aún. Los mimos que nos hemos dado una a la otra durante 13 años jamás volarán de mi memoria. #AdiosMiPequeñita".

julia otero i gossa2

@otero_julia

Després de rebre nombroses mostres de suport i afecte per tan lamentable pèrdua, la mateixa Otero ho agraïa, encara emocionada: "Gracias de corazón por tantos mensajes hermosos. Me reconforta saber qué hay tanta buena gente que entiende el duelo por Lúa. Ella era una más de la familia. Su amor incondicional fue un regalo". Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat