A El hormiguero la formiga va ser Pablo Motos. Empetitit per la gran Júlia Otero. El programa va ser un èxit, el més vist del dia a Espanya (15,1%). Quan hi conviden algú que sap parlar, acostumen a deixar-lo parlar. Otero és una periodista catalana nascuda a Galícia, ni independentista ni anti-independentista. Una raresa. I Motos, en lloc de fer-la volar dins de tres cotxes incendiant-se sobre una piscina de crancs vius sota una música estrident, va escoltar-la.

otero antena 3

Antena 3

I sobre Catalunya, Otero té un avantatge: hi viu. I va dir a un perplex Pablo Motos una frase que sembla revolucionària però que s'ha de dir més: "Ese ambiente de crispación, en la calle en Catalunya no existe".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya en @elhormiguero ...🥰🥰🥰 A punto para divertirme...🤗🙋‍♀️

A post shared by Julia Otero (@otero_julia) on

Motos se'n feia creus: "Aquí, en Madrid, parece, da la sensación que allí hay mal ambiente. ¿Puedes ir tranquilamente sin que...?". Otero l'informa: "Voy casi todos los días a comprar a la Boqueria. Y no pasa nada. Es como una realidad paralela. La gente ha aprendido a obviar ciertos temas políticos. Me llaman compañeros diciendo 'Qué, qué, ¿cómo estáis?' Como si hubiera una guerra por la calle". Otero, entre els que creuen que els CDR detinguts són terroristes i els que creuen que no han fet res, se situa: "Sí, soy racional y moderada, aunque eso sea ser equidistante". Li para els peus a Motos quan l'amo de les formigues diu "En el auto del juez se dice que iban a secuestrar (sic) el Parlament". Otero treu el mataformigues "El sumario es secreto". 

otero ganyota ant 3

Antena 3

I la xarxa? Els indepes o no veuen El hormiguero o no els sembla malament el que diu Júlia Otero. Només la van insultar unionistes hiperventilats i fanatitzats:

Pija cobarde, roja vieja, perversa vomitiva, giliprogre de Pedralbes... Si els ultres detesten Júlia Otero és que l'encerta. 2,5 milions d'espanyols la van fer líder. ¿Otero presidenta? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat