Pablo Motos insisteix a cremar-se perillosament amb el sol. El director d’El Hormiguero ja ha abaixat la persiana a la televisió i està de vacances a les costes del País Valencià. Però en comptes de gaudir de la platja amb precaució, untant-se de crema solar, el presentador sembla que no té gaire clar com fer un bon ús del protector i ja fa dies que està totalment socarrimat, tal com demostren les imatges que ell mateix publica darrerament a Instagram:

“La protección 50 no es suficiente”, deia la setmana passada per a justificar-se. Pablo Motos, brutalment cremat pel sol. Però ell assegura que utilitza convenientment la crema solar. Costa de creure, tenint en compte els últims vídeos de les vacances que el presentador ha penjat a la xarxa. Cada cop més i més vermell.

 

Els fans de Motos, preocupadíssims per la inconsciència del seu ídol. És que no sap com n’és de perillós cremar-se d’aquesta manera, una vegada i una altra?

motos 1

motos 2

motos 3

motos 4

motos 8

Malgrat que intenten avisar-lo, Pablo Motos fa com si res i cada dia que passa està més vermell, del mateix color que les cares ruboritzades dels espectadors quan miren el seu programa i els provoca vergonya aliena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat