Si fa uns dies, concretament diumenge passat 11 de juliol, Júlia Otero publicava una bonica fotografia seva, en el seu compte d'Instagram, mostrant com va aprofitar la tarda pels carrers del centre de Barcelona, ciutat on viu, malgrat la sufocant calor, en les últimes hores ha tornat a publicar una instantània ensenyant com es prepara per afrontar la seva última sessió de quimioteràpia contra el càncer.

Una captura que no ha passat desapercebuda per a ningú i que la presentadora d'Onda Cero, allunyada gairebé per complet de la ràdio des que va comunicar el seu delicat estat de salut, ha compartit durant el matí de divendres 16 de juliol, a les portes del cap de setmana. Feliç i radiant com sempre, Otero presumeix del millor dels seus somriures, enviant un claríssim missatge de valentia i optimisme.

julia turó instagram

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

"Respirar, passejar, protegir-se del sol... preparant-me per a l'última químio!!!!". Aquest és el missatge que escriu la periodista i presentadora. Un escrit que acompanya d'una foto seva en la qual apareix en un carrer de muntanya, mentre lluu un afavoridor conjunt negre, compost per una samarreta i pantalons, que combina amb unes esportives blanques, una caçadora del mateix color i un gran barret per a, com ella mateixa indica, protegir-se dels rajos del sol.

"Quin pibonaquer a l'ombra", "Vamos", "Ànim i força, tu pots", "A per la última, quina alegria", "Que tinguis un gran dia" o "Quines ganes de sentir-te de nou" són alguns dels molts missatges, plens d'energia, que els seus seguidors, contents per saber que la periodista està començant a veure la llum al final del túnel, l'hi han fet arribar. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Julia Otero

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

Una publicació, en relació amb el tractament que està seguint per vèncer el càncer, que se suma a la que fa uns mesos enrere va fer, també en les seves xarxes socials. Va ser el passat maig, el dia 22, quan la de Monforte de Lemos va compartir una captura seva, en la qual surt guapíssima i molt divertida, al mig del camp, lluint roba còmoda, somrient com sempre fa i amb els braços en alt.

"El meu oncòleg m'envia a passeig i sóc obedient", va afirmar Júlia Otero en aquell temps, deixant clar que segueix al peu de la lletra totes les indicacions que li diuen per recuperar-se com més aviat millor. "Cada dia, 6, 7 o 8 kms. Així s'estimula la producció d'uns senyors molt simpàtics que es diuen neutròfils", va afegir. El món està fet per als valents, i no hi ha dubte que Júlia Otero ho és. I molt. Cada vegada falta menys.