El passat 15 de juny va ser l'última vegada que la periodista Júlia Otero va publicar una fotografia en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 85.000 seguidors. Ho va fer per celebrar els primers 3.000 programes de Jelo a l'emissora Onda Cero. Des d'aleshores, no ha tornat a publicar res fins fa poques hores que ha donat, de nou, vida a les seves xarxes socials. Ho ha fet amb una publicació que no ha passat desapercebuda per a ningú i ha agradat a molts. Prova d'això, els més d'11.000 'm'agrada' que s'acumulen. Els seus amics, companys i seguidors no han dubtat a enviar-li tota mena de missatges.

Una fotografia de la periodista nascuda a Monforte de Lemos amb la que demostra que està guapa i radiant com sempre, afrontant la seva lluita contra el càncer de còlon amb molta enteresa i valentia. Malaltia que va comunicar en directe a la ràdio el febrer passat. Motiu pel qual des d'aleshores es troba absent del seu lloc de treball, per centrar-se en la seva recuperació. Encara que alguna que una altra vegada ha sorprès el seu fidel públic apareixent per sorpresa en el seu programa d'Onda Cero. Així ho va fer el passat 21 de juny presentant-se com "la substituta de Carmen Juan", la seva gran amiga i companya encarregada de conduir el programa de ràdio durant la seva absència.

Julia Otero, Instagram

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

Lluint uns pantalons texans de tir alt, una samarreta estampada de màniga curta molt acolorida i estiuenca, unes botes blanques, una gorra del mateix color i unes ulleres de sol. D'aquesta guisa s'ha fotografiat Julia Otero durant la tarda del diumenge 11 de juliol. Una captura que s'ha fet mentre feia un volt pels cèntrics carrers de Barcelona, ciutat en la que viu en la part alta en un luxós àtic, recorrent algunes de les zones més emblemàtiques.

Això sí, per evitar la sufocant calor que està fent aquests dies, la periodista d'Onda Cero va optar per sortir a passejar just abans de l'hora de sopar, quan el rellotge marcava les vuit de la tarda. Així ho ha informat ella mateixa a través del seu compte d'Instagram: "Fent el guiri per BCN, ciutat tropical, encara a les 20h. Calor i humitat, la combinació perfecta per a la felicitat tèrmica." Unes altes temperatures amb les que Júlia Otero assegura que prefereix el fred de l'hivern, perquè li permet posar-se diverses capes a sobre i sortir a passejar pels carrers a l'hora que sigui, sense haver de bregar amb la insuportable calor. La fotografia de l'estimada periodista de la que estem parlant és la següent:

Perfil d'Instagram de Julia Otero

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

"Que maca estàs i com m'alegro que estiguis bé", "Jo també em demano l'hivern", "Divertida i juvenil", "Quina alegria veure't tan maca" o "Ànims campiona, estàs molt guapa" són alguns dels molts missatges que els seus seguidors l'hi han fet arribar. Comentaris que es sumen als que grans amics seus també li han dedicat, entre ells Jordi Basté, presentador del programa de ràdio El món a RAC1 o Mónica Carrillo, presentadora de les Notícies Cap de Setmana d'Antena 3.

Una publicació de la periodista al món viral que no només ha servit per tranquil·litzar a molts, sinó també per demostrar que malgrat la malaltia que pateix no perd les ganes de divertir-se ni fer plans a l'aire lliure. Un positiu estat d'ànim amb el que tenen molt a veure la seva filla Candela, llicenciada en Medicina, i el seu marit Josep Martínez, doctor i cap d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona. Els dos estan molt pendents d'ella en tot moment i l'ajuden en tot el que poden i més. En la unió està la força i això bé ho saben Júlia Otero, la seva filla i marit. Una força que de ben segur li serveix per superar el càncer de còlon com més aviat millor i reprendre la vida que portava fa uns mesos enrere. Ja queda un dia menys.