Els telenotícies de TV3 han canviat notablement aquest 2025. Nou plató, nous dissenys, i també hi ha hagut un nou ball de presentadors dels informatius. El passat mes de maig des d'EN Blau us informàvem en exclusiva de la baixa de Ramon Pellicer, qui s'acomiadava del TN de Cap de Setmana, i els espectadors catalans donaven la benvinguda a una nova parella de presentadors que agafava el relleu de Pellicer, Joan Raventós i Júlia López. Tots dos professionals havien passat anteriorment per la redacció de la cadena pública catalana i també el 324, i Raventós havia estat corresponsal de Brussel·les. Ben aviat farà tres mesos que van debutar i, com a nous VIP de la cadena pública catalana, des d'EN Blau tenim ganes de conèixer una mica més sobre ells i com viuen la seva nova etapa laboral. Ambdós són molt discrets amb la  seva vida, però fa uns dies vam conèixer alguns detalls del dia a dia d'ella, Júlia López. 

Nous presentadors TN TV3   3cAT
Tots els presentadors del telenotícies de TV3 / TV3
Júlia López i Joan Raventós, presentadors del TN Cap de setmana / 3Cat
Júlia López i Joan Raventós, presentadors del TN Cap de setmana / 3Cat

Júlia López és un dels noms que des d'EN Blau ja us vam presentar i que també han comentat des d'altres programes com el Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, on van explicar alguns detalls sobre la vida sentimental de la presentadora del TN que també vam recollir. Júlia López s'ha obert el perfil d'Instagram de forma pública i, tot i que no publica molts detalls sobre la seva vida, fa just una setmana ha sigut la convidada del pòdcast de Time Out La cullerada presentat per Andreu Juanola i Andrea Gumes on han rebut a la presentadora del TN, també en Marc Maulini del restaurant Els pescadors de Poblenou i, també, Marc Crespo, professor de protocol. 

Júlia López / Instagram
Júlia López / Instagram
Júlia López, TV3
Júlia López / TV3

Pel que fa a la convidada, ambdós presentadors tenien molta curiositat pels seus gustos culinaris. La presentadora també té arrels a Olot, i no dubta a compartir alguns dels seus restaurants de confiança que visita o visitava amb la seva família. Actualment, viu al barri de Gràcia on també ha tastat molts dels llocs del seu barri, i, especialment, moltes d'algunes de les fleques que té a l'abast, ja que es confessa una gran amant del pa. Júlia López també explica que li agrada menjar sa i equilibrat, des de ben jove el seu pare l'ha obert al món del menjar vegetarià com el seitan o el tofu i que a la seva nevera mai falten algunes d'aquestes hamburgueses vegetals. Com a curiositat, també confessa que no és molt fan del foie-gras, ni tampoc del vi negre i que, de vegades s'ha arribat a cruspir un pot de Nutella a cullerades. Ara bé, la pregunta que més ganes tenien de fer-li, especialment l'Andrea, és la del tàper: què dina la presentadora a la redacció de 3Cat?, menja abans o després de presentar?, és una noia de tàper o prefereix anar a la cantina de la televisió? Atents.

El pòdcast 'La cullerada' de Time Out / YouTube
El pòdcast gastronòmic 'La Cullerada' de Time Out / YouTube
Júlia López al podcast 'La Cullerada'   YouTube
Júlia López al pòdcast 'La Cullerada' YouTube

Júlia López responia la mar de bé: "Soc la noia tàper a la tele eh", i directament li preguntaven en quina redacció de les que havia treballat havia vist les millors carmanyoles: "És que veig molt poc tàper, per exemple, del meu equip, soc de les poques que porta tàper, i és estrany perquè soc de les més joves ara, al meu equip i la gent demana molt allà al càtering de la tele". Aleshores, Andreu Juanola li preguntava pel servei de càtering de TV3, i la presentadora responia: "Normal, és que, com menjo tàper... Normalet, bé, correcte". Seguidament, Júlia López explicava què es fa ella de carmanyola i quin és el seu sobrenom en aquests termes: "És que hi ha una cosa que em diuen que és 'Tàper Divorzata', és un tàper que és barrejar coses: uns llegums, uns cigrons, una mica d'alvocat, una mica d'ou dur, una mica de tonyina, una mica d'enciam, una mica de tomàquet, i tens un plat de puta mare. Ben bo que és, equilibrat... Faig moltes coses així, arròs amb verdures i hi poso pollastret, un altre dia, vedella... A vegades és la mateixa base i vas canviant els ingredients. Fàcil. El cap de setmana estic moltes hores allà". Senzilla, i saludable.

@timeoutbcn

En el capítol de desembre de La Cullerada, l'Andreu Juanola i l'Andrea Gumes tenen com a convidada la periodista de Júlia López! La presentadora del TN del cap de setmana comparteix la seva afició pels 'tàper divotzata' 🍴 Escolta el capítol de La Cullerada, el nostre pòdcast gastronòmic patrocinat per @estrelladammcat. El trobareu a l'enllaç de la bio!

♬ original sound - Time Out Barcelona

Per últim, però no menys important, Andreu Juanola també li preguntava una mica per la seva rutina i si la tàper divorzata s'ho menja abans o després d'aparèixer en antena: "Menjo després, dino molt tard, ho vaig fer... però menjar cigrons abans de presentar el TN uff...". Com bé dèiem, ben aviat farà tres mesos que Júlia López i Joan Raventós són al capdavant del TN del cap de setmana i sembla que ja estan més habituats que mai a aquesta rutina dels dissabtes i diumenges. Ens encanten.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!