Diuen que l'esmorzar és l'àpat més important del dia. Imaginin si a banda de regalar-se un tiberi opípar a primera hora del matí, ho fan en un indret majestuós... Impossible no tenir el somriure d'orella a orella que li ha quedat a Judit Mascó aquest dissabte.

judit priorat

Judit Mascó / @juditmasco

Aprofitant el bon temps, la model catalana ha aprofitat i ha marxat a un indret meravellós per recarregar piles i agafar-se un temps per descansar, respirar fons, gaudir de la natura i la companyia i delectar-se amb unes vistes inigualables. On ha marxat la top i empresària? A un dels seus racons preferits del país, el Priorat. Mascó ha marxat a un hotelet preciós de la zona on ha trobat "Natura, silenci, ideal per descansar".

judit priorat3

judit priorat2

Judit Mascó / @juditmasco

Un lloc ideal pel relax, a Scala Dei, al terme municipal de la Morera de Montsant, on, directament, Judit Mascó s'ha posat les botes. Un esmorzar de traca, on no hi falta de res: torradetes, embotits, suc de taronja, cafè, ous remenats i pa amb tomàquet. El millor no és només el festival gastronòmic, que també, sinó què hi té al davant la model mentre s'ho menja. Mirin i contemplin:

judit priorat 0

judit priorat5

Judit Mascó / @juditmasco

En un Stories d'Instagram, Mascó ho defineix com "el paradís". Pels seus seguidors, unanimitat a l'hora de comentar les imatges: "Preciós, un lloc fantàstic, meravellós, un luxe, hi vull anar". No ens estranya. Serà difícil per la Judit (i per qualsevol), deixar el paradís i tornar a la Terra.