El carismàtic presentador Juan y Medio ha protagonitzat un moment televisiu que ha generat una onada de crítiques a les xarxes. Eva Ruiz i ell estaven conduint el programa de La tarde, aquí y ahora de Canal Sur quan una broma ha deixat bocabadats -en el mal sentit- als teleespectadors.

Tot començava amb la presentadora fent broma, dient a Juan y Medio que hauria de ballar aquesta temporada com assegurava el seu contracte. En negar-se a fer-ho en repetides ocasions, ella va aparèixer amb uns pantalons del seu company a la mà: “O  balles, o te’ls tallo”. Juan va tornar a dir que no ho faria, amb la qual cosa ella va tallar un tros de la peça de roba.

Davant d’aquesta provocació, Juan y Medio va optar per agafar la presentadora i començar a tallar-li la faldilla per diferents costats. Ella, amb un riure efusiu i nerviós, intentava defensar-se, mentre li deia que s’havia tornat boig.

Tot i l’aparent sintonia de tots dos i els riures que es van fer, aquesta escena no ha agradat gens a la xarxa. Titllant-lo de masclista, han qualificat la seva actuació d’indignant i de fomentadora de l’assetjament. Tot un revol que s’ha vist magnificat arran de la justificació dels dos protagonistes.

I és que la presentadora ha omplert el seu Twitter de comentaris defensant el to de broma que estava present al programa, tot abans d’escriure unes paraules al respecte.

Una broma acordada entre els dos que, tot i les seves paraules, segueix sense fer gens de gràcia. El vídeo es va fer viral en poca estona, i el mateix programa ha demanat perdó a tots aquells que s’hagin sentits ofesos.

Perquè de crítiques n’hi ha hagut, i moltíssimes. Molts noms propis de diferents partits polítics han volgut denunciar públicament, de fet, aquesta actitud:

La presentadora ha assegurat que no es va sentir en cap moment ofesa en tractar-se d'una broma pactada. Han estat moltes les crítiques, però també hi ha hagut usuaris que han defensat el to de broma del programa, indignant-se amb alguns comentaris exagerats. Opinions de tot tipus davant d'un vídeo que s'ha convertit en l'últim viral de la televisió.

Dilluns següent, els presentadors van demanar perdó durant l'emissió del programa, amb un to un xic irònic. “L’altre dia, l’Eva i jo vam tenir un joc que ha molestat algunes persones, hem demanat disculpes i les reiterem”. Més tard, l’andalús recordava que no fan res amb la intenció d'ofendre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat