Un tal Juan Ortega acaba de protagonitzar un remake molt realista de la comèdia romàntica “Núvia a la fuga”. Una versió cañí, però, en la que el que fot el camp cames ajudeu-me és el nuvi, de professió torero. A 30 minuts de l'aparició de Carmen Otte a l'església de Jerez de la Frontera, Ortega va tenir una revelació. Dubtes. I ho va consultar amb el Santíssim, a través d'un representant: el mossèn, amic de la família, vingut des de Barcelona. I va prendre la decisió, “que no me caso, ea”. 'Espantá' en tota regla. Molt torero. 

La notícia va caure com una bomba, clar. Ortega, que ja havia celebrat una preboda i tenia a 500 convidats confirmats al casori, entre ells el televisiu Juan del Val, va enviar un missatge a la família d'ella. El pare va haver de comunicar el marró a tothom, a banda de tenir una filla destrossada com no podrien haver imaginat mai. Ara li volen tallar les orelles i el que calgui, corresponent-li la 'faena'. Una que ha estat mediàtica, viral i digna de sortir a totes les televisions del món. El càstig és brutal.

famila juan ortega boda gtres
La no boda de Juan Ortega / GTRES

Què li va passar pel cap al torero per deixar la seva parella de sempre humiliada a mig vestir, quin tipus de dubtes li van fer prendre aquesta decisió? Doncs que la por va ser més gran que l'amor. “Él no quería casarse pero a Carmen le hacía ilusión y sintió presión para hacerlo. Cuando empezaron a organizarlo todo, le dijo a su novia que le agobiaba una fiesta tan grande, con prensa y tantos invitados”. Doncs ha posat vostè la cirereta, maestro. Diuen també a Telecinco que “Carmen se enfadó en varias ocasiones con él por no implicarse en los preparativos”. El nivell d'angoixa d'en Juan, de bojos. Els braus no li fan por, però una boda...

I ara, què? Doncs una dona plorant per les cantonades i dient el nom del porc, i un clan amb set de venjança. De moment, la batalla és de pasta, clar. Una ruïna, prop de 100.000€. Són les xifres que exigeix l'exfamília política per totes les factures pendents i ja abonades. Des del vestit de núvia a l'últim rotllo de paper higiènic del convit. Ells no pagaran un cèntim, que es prepari. També va sorgir la possibilitat de demandar-lo, però s'ha aturat perquè, assegura la versió oficial, no volen escàndols. L'estratègia sembla regulera, la veritat. O no. Aquest espectacle enganxa. A hombros.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!