I al cinquè dia, Juan Muñoz va despertar. El còmic català, històrica parella de José Mota al duo humorístic 'Cruz y Raya', s'ha penedit de les cruels paraules que va dedicar al seu excompany d'escena. El barceloní va esclatar a la revista 'Semana', dolgut amb el manxec per no enviar-li un missatge de condol per la mort de la seva mare al mes de desembre. Li va dedicar una repassada de categoria: "mala persona, prepotente, le cambió el dinero. Era mecánico de panadería, ¿quién se cree qué es?Unes paraules que van convertir-se en virals a tota velocitat, deixant la reputació de Mota pel terra. L'enrenou ha fet rectificar Muñoz, que li ha adreçat un vídeo de disculpes a les xarxes socials.

Juan Muñoz Cruz y Raya disculpas a José Mota @juancruzyraya

Juan Muñoz, de 'Cruz y Raya', penedit per les seves paraules cruels contra José Mota / @juancruzyraya

Juan Muñoz y José Mota @juancruzyraya

Juan Muñoz i José Mota / @juancruzyraya

Muñoz, a punt de plorar, assegura que Mota "no se las merece, para nada. Vienen por el derrumbamiento que sufrí con el fallecimiento de mi madre". No amaga que la seva relació ja no és la que era anys enrere, però "esperaba un abrazo y que hubieramos podido continuar nuestra amistad". La dona de Mota sí li va fer arribar un missatge de condol, però no el va satisfer, ja que esperava que el seu antic amic donés la cara en una situació tan dolorosa. En no ser així, Muñoz va embogir, fruit també de les festes nadalenques, "las primeras sin mi madre". En un gest que l'honora, en Juan també admet que estava perjudicat mentre es buidava amb el periodista de la revista en qüestió: "caí en lo peor, que es beber. Beber cuatro copillas de más. Monté en cólera y empecé a decir barbaridades y disparates". El que abans era negre, ara és blanc immaculat: "dije cosas que no las siento. José es una bellísima persona. Me ha ayudado mucho. Es un gran tipo que no se merece lo que le he hecho. No tengo perdón". 

VÍDEO DE DISCULPA:

Juan Muñoz, ex de 'Cruz y Raya', demana disculpes a José Mota / @juancruzyraya

Juan Muñoz amb la seva mare morta @juancruzyraya

Juan Muñoz amb la seva mare morta / @juancruzyraya

José Mota impactado @josemotatv

José Mota impactat / @josemotatv

Acaba amb això: "un mal día y cuatro copas". Com se sol dir, "ni calvo, ni con dos pelucas". Alguna cosa no va bé en aquesta relació. Rectificar és de savis, però el mal rotllo és innegable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat