El tràgic cas de Diana Quer torna a l'opinió pública. Comença la vista d'apel·lació de José Enrique Abuín, 'El Chicle', condemnat a presó permanent revisable per assassinat i abús de la jove. Aquest càstig, relativament recent a l'estat, ha desfermat una gran batalla política i mediàtica. El pare de Diana, Juan Carlos Quer, ha estat un combatiu activista per a la instauració d'aquesta pena, que l'encausat vol fer enrere. L'empresari madrileny torna a viure amb inquietud la reobertura del cas, i fa campanya. Això és normal. Però s'ha passat de frenada a les xarxes socials.

José Enrique Abuín El Chicle EP

José Enrique Abuín El Chicle EP

Juan Carlos Quer jutjat EP

Juan Carlos Quer jutjat EP

Quer va a la jugular, i signa un tuit esgarrifós contra Pablo Iglesias. El vicepresident, número 1 d'Unides Podem, s'ha oposat sempre a la mesura, convertint-se en un enemic. I per acabar amb ell, la fa grossa: compara la "mansión y piscina" on van trobar morta la seva filla amb el famós xalet de Galapagar. Totalment desmesurat i lamentable, utilitzant un drama d'aquest calibre. Molts el veuen totalment fora de control.

Pablo Iglesias EP

Pablo Iglesias EP

Barrejar desgràcia, venjança i política, una mala idea.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat