Joan Carles Girauta és l'exdiputat català de Ciudadanos més proper a Santiago Abascal. El líder de Vox va revelar a El hormiguero que de tot l'arc parlamentari, el polític que fitxaria per Vox seria Girauta. I ara Girauta, després de passar per PSC, PP i Cs, declara obertament la seva simpatia per la ultradreta: Vox fitxa Girauta per a un acte de la seva fundació. La periodista Dina Bousselham, propera a Podemos, ha retuitat la notícia d'El Nacional i Girauta ha fet de Girauta:

dinna bousselham tw

Dinna Bousselham, Twitter

Juan Carlos Girauta retrat @girautaoficial

Joan Carles Girauta, Instagram

Ay va, la guarra. El polític va marxar de Catalunya a Toledo i els seus conciutadans castellano-manxecs van negar-se a votar-lo. El van fer fora del Congrés dels diputats i ara Girauta fa el que ja feia, insultar, però sense cobrar dels insultats. Que era proper a Vox ja se sabia al web Fundación para la Defensa de la Nación Española on Girauta compartia idees amb Abascal i li va acabar copiant la barba:

juan carlos girauta y santiago abascal twitter

Girauta i Abascal amics,twitter

La xarxa contesta al seu "guarra":

foto 3172317 

Joan Carles Girauta, ACN

Els canvis de partit polític de l'exciutadà de Catalunya, actualment empadronat a La Manxa, són vistos amb ironia. La que li ha faltat al seu "guarra".