Glòria Serra ha començat una guerra contra ella mateixa. I no ha entès que només pot perdre-la. Va fer un Equipo de investigación a La Sexta  sobre el cas Mainat enganyant Mainat. La polèmica inicial sobre si era la primera "entrevista nacional", ometent la de TV3, ha quedat sepultada per un engany a Mainat: per convènce'l d'entrevistar-lo li van ocultar que el programa seria un cara a cara amb Angela, la sospitosa de voler-lo assassinar. El colmo ha estat Glòria Serra traient pit amb un altre català de la seva cadena, Pedrerol:

gloria serra la sexta

Glòria Serra, La Sexta

Glòria Serra diu que no manipula sinó que "contrasta". A Mainat se li ha omplert el pap i ha publicat missatges de whatsapp en català que s'ha escrit amb l'equip de La Sexta on demostra com el menteixen:

misatge whats mainbat

mainat a la sexta

Josep Maria Mainat a La Sexta

La Sexta va dir a Mainat que a la seva entrevista hi afegirien persones properes, no la seva presumpta assassina. Glòria Serra juga brut per aconseguir una entrevista i en lloc de demanar disculpes a Mainat diu que ells són un model de contrastar notícies.

mainat jardi 6

Mainat a casa de Canet, La Sexta

El programa va fer un fluix 6,3% a Espanya. Mal negoci per Glòria Serra si els convidats desconfien i es consideren enganyats per entrevistar-los. La guerra no és Serra-Mainat sinó Serra-Serra. Perd segur. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat