Fitxar Ricard Ustrell per un programa de Josep Cuní és com posar la guineu a cuidar les gallines. Cuní ha arriscat fitxant la veu que ha sortit de mala manera de Catalunya Ràdio. Ustrell va plegar dient que la seva no renovació per l'emissora pública es devia a una "mala gestió". La segona setmana del matinal Aquí amb Josep Cuní (Cadena Ser, 103.5 a Barcelona) ha suposat el debut a l'estudi d'Ustrell, i no ha decebut. Ha començat amb mal peu i uns instants confusos en què Ustrell diu que Josep Cuní canta jazz i que havia interpretat 'My way'. Cuní ha rectificat dient que no eren certes cap de les dues coses: 'My way' no és jazz i Cuní va cantar 'I've got you under my skin' el cap d'any de TV3 de  2006. Ha estat rar sentir Ustrell reivindicant-se "Que sigui jove no vol dir que sigui ignorant. La Història la gent jove l'estudiem".

ustrell cuni rahola  @FAQSTV3

TV3

Com els duels Cuní-Rahola però amb Ustrell. Apassionant i radiofònic estira i arronsa entre el director i el col·laborador: "Estàs sensible?" li diu Cuní a un superat Ustrell. I el col·laborador respon "Els problemes venen molt a mi". Cuní ataca "Tu tens fama de problemàtic, Ustrell. M'ho diuen persones que et coneixen millor que jo". I Ustrell contraataca "També es diuen moltes coses de tu, Josep, i són mentida". Acaba reconeixent "Jo soc un imant de problemes". El programa és tan conscient que pot treure'n petroli que ho ha penjat l'àudio:

Què és un problema.? Diu Ustrell: "Ser Josep Cuní i quedar-se sense veu". L'afonia en un locutor de ràdio és el seu pitjor terror, i Ustrell ho deixa caure. Com si la secció es digués "Com fer-li el llit al teu cap". Però hi havia problemes per tots "Acomiadar tres persones d'una empresa per salvar-la o No saber prou anglès i haver de rebutjar una oportunitat laboral". Potser Ustrell es referia a ell mateix? La productora d'Ustrell ja ha gravat les entrevistes de Quatre gats per TV3 i el seu futur a la CCMA és incert. 

josep cuni ricard ustrell

Ser/TV3

La secció entrevista a un filòsof per parlar de problemes però ja no arriba al zènit inicial de Cuní i Ustrell tirant-se dards. Cuní no gosa revelar qui li ha explicat què del "problemàtic" Ustrell i el col·laborador no desenvolupa quins rumors, segons ell, es diuen de Cuní. El programa de la Ser ja camina i Ustrell confessa "El que vindré a portar-te cada dilluns són problemes". La secció no té nom. Un de bo seria "Quítate tú pa' ponerme yo".