Josep Cuní volia un títol curt pel seu nou programa. Els seus fans haurien preferit que hagués triat el seu mític "prou" però ha preferit "aquí". Li ha quedat un rodolí Aquí, amb Josep Cuní. Quan queden pocs dies per l'estrena, 15 d'octubre a les 7 del matí a la freqüència 103.5 de Barcelona, la millor promoció se l'està oferint la CCMA. Bon fair play. Si va concedir la seva primera entrevista en català a Mònica Terribas per anunciar que tornava, ara apareixerà al programa de més audiència de TV3: Polònia. Aquesta és la imatge del gag que protagonitzarà amb Cesc Casanovas fent de Pilar Rahola:

Cuni rahola polonia tv3

TV3

No és Queco Novell imitant Cuní sinó el Cuní de debò que s'ha prestat a convèncer la Rahola de mentida en un sopar perquè l'acompanyi a la nova aventura en català a la SER. Dues copes de vi i Rahola picant fort un timbal, com Manolo el del bombo però animant qui sap qui. A Aquí amb Josep Cuní? De moment, la Rahola de debò no s'ha pronunciat públicament sobre si compatibilitzarà la seva condició de tertuliana a RAC1 amb algun tipus de col·laboració amb la seva parella televisiva per excel·lència. La informació a la que ha tingut accés En Blau és que Pilar Rahola no serà a la nova aventura de Cuní.

prou cuni

En els propers dies s'aniran coneixent els tertulians i seccions que tindrà Cuní en la seva nova etapa. Els seguidors hauran de buscar al dial on sintonitzar Aquí, amb Josep Cuní i es quedaran amb les ganes d'un títol invencible:  "Prou!, amb Josep Cuní".