Aquí, amb Josep Cuní, cada dia de 7 a 12 a la Cadena SER en desconnexió a Catalunya. Aquest és el retorn del periodista català a l'actualitat després de 8 al dia. Només un any sense programa diari, com ha recordat ell mateix en una entrevista amb Mònica Terribas a Catalunya Ràdio: "Durant un any no he fet programa diari i en certs moments ho he celebrat , per no anar allargassant tot el que passava". Emetrà per una sèrie de freqüències de la SER a tot Catalunya i Andorra, per on emetia Ona Catalana, i que ara tenia infrautilitzades. Són 19 freqüències que permetran escoltar Cuní arreu. Pregunta àcida de Terribas "El Grup Godó, que té el 20% de la SER, hi està d'acord a que tu, un extreballador de Godó, li faci la competència a RAC1? Resposta: "Això pregunta-li al Grup Godó".  No només farà la competència a Terribas o a Basté sinó a la mateixa Cadena SER: "Es faran la competència a ells mateixos, chapeau, enhorabona", reconeix Cuní.

cuni escapa5

@elsuplement

Heu fitxat Puyal? "No ho sé, però seria el retorn a casa seva". Terribas arrufava el nas. Cuní diu "Intueixo el que faré" a partir del 15 d'octubre. No confessa els col·laboradors però convida Terribas a ser-hi. Preguntat per 8tv, se li entén tot: "Hi ha lloc per a una TV privada potent si es vol fer una TV privada potent". La SER va ser la primera a anar a buscar Cuní quan va plegar de 8tv. Ha passat un any reflexionant i fent programes per Mediaset. Des de primavera està negociant amb la ràdio de PRISA. Sobre si connecten amb Catalunya des de l'emissora, Cuní diu "Ràdio Barcelona ha de tornar a ser una referència" i "Les circumstàncies que es viuen a Catalunya defineixen uns consums diferents i fan una aposta per adaptar-s'hi". I remata "Quants més serem, més riurem".

josep cuni a la Ser  @MaspiDIAL

Cuní torna per fer el que millor sap fer: començar un projecte ambiciós. COM Ràdio, Ona Catalana, el matinal de TV3, 8tv... Empreses que no estaven en el punt alt quan van confiar en ell per rellançar-se. Ara, després de 14 anys fent tele, vuit a TV3 i sis anys a 8tv amb programes d'èxit, Cuní torna a la ràdio, on va començar la seva carrera. En un mes, des dels estudis del carrer Casp, torna el referent de la ràdio en català, Josep Cuní.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat