Després de múltiples rumors i notícies publicades durant els últims dies sobre el futur de Josep Cuní a 8TV, avui el mediàtic presentador ha comunicat al seu equip que el programa s’acaba, tal com va anunciar en exclusiva ElNacional fa uns dies.  

Acceptant que és moment de fer canvis i admetent que la feina ha estat difícil ja que els recursos eren escassos, Cuní ha apuntat que són falsos els rumors del seu salt a TVE i no ha desvetllat a l’equip el dia exacte de finalització del programa.

 

A post shared by 8aldia (@8aldia) on

8 al dia es va estrenar a la cadena del Grup Godó el 12 de setembre de 2011. Després de sis temporades, el programa de Broadcaster (productora del mateix presentador), posarà punt final aquesta temporada.

El programa de Cuní ha comptat amb figures clau com Pilar Rahola, i col·laboradors mediàtics com Josef Ajram i Niño Becerra.

 

A post shared by 8aldia (@8aldia) on

La opció que 8TV veu més probable és substituir el programa amb un espai dirigit per Jordi Armenteras, sots editor del No ho sé de Rac1, i editor dels serveis informatius de la cadena durant deu anys.