En periodisme les casualitats no existeixen: el dia que Josep Borrell és portada de tots els diaris per la no escopinada d'ERC al ministre, el seu entorn ha filtrat a Eleconomista.es que fa poques setmanes es va casar amb la seva parella els últims 20 anys, la també exministra socialista Cristina Narbona. Ell als 71 i ella als 66, van decidir passar per l'altar, en el seu cas, pel jutjat. Una cerimònia civil que es va celebrar a l'estiu i que surt ara a la llum quan la ultradreta repeteix la fake new que Borrell és homosexual.

borrell narbona 2 gtres

GTRES

Les fotos de la presidenta del PSOE amb la cama trencada llegint diaris de dretes són antigues. Les fotos del casament es desen en la intimitat ja que els cònjuges no volen que se'n faci safareig. El digital informa que és el segon matrimoni del socialista lleidatà i la socialista madrilenya: "Borrell está divorciado de Carolina Mayeur, una francesa de origen judío a la conoció en un kibutz de Israel. De este matrimonio nacieron dos hijos. Joan es diplomático, y Lionel, licenciado en Físicas, es piloto de la compañía Air Nostrum. Cristina Narbona también está divorciada y tiene un hijo".

cristina narbona efe

Cristina Narbona, en l'actualitat (EFE)

La parella ha fet el pas ara que viuen junts a Madrid, després que Borrell fos president del Parlament europeu. També van separar-se físicament quan Borrell vivia a Itàlia mentre s'ocupava a l'Institut Europeu de Florència i Narbona a París, a la OCDE. Les dues imatges plegats que faciliten les agències tenen una cosa en comú:

borrell narbona gtres

GTRES

Narbona i Borrell amb la cama trencada, crosses i lesionats. Ara volen començar els segons respectius matrimonis amb millor peu del que van acabar els primers. Han escopit a la mala sort.