Josef Ajram és un ironman. Un home de ferro, fet a ell mateix i obsés de l'esport extrem. S'ha forjat un cos i una ment per combatre totes les adversitats. El trader català abandona Ajram Capital, la sicav inversora on treballava, que duia el seu nom i que ha perdut el 21% dels estalvis dels inversors, i el mediàtic Ajram ha reaccionat com ho faria un expert en autoajuda, amb lemes i dibuixos. Així gestiona el que ell mateix anomena "el hipotético fracaso", amb el lema "No salir de lo que sabes hacer". Sabater, fes sabates:

Josef Ajram EFE

EFE

La xarxa l'adora i el detesta a parts iguals. Ajram ven llibres com xurros entre els seus seguidors: té un quart de milió de followers a twitter i 200 mil més a instagram. Potser són els mateixos però en són molts. Els altres, els que no el segueixen, han reaccionat  amb ironia al seu mal ull amb les inversions a Ajram Capital:

L'última foto no és un meme d'un mohicà sinó un altre famós inversor mediàtic, el de les hipoteques variables amb vídeos on apareixen grans quantitats de cocaïna. L'individu ha acabat tatuant-se Tabàrnia al pit. Alguns el veuen com el fantasma del futur que es presenta als mals inversors. Ajram prefereix tatuar-s'hi Where is the limit, posar-se un piercing a les genives i pintar-se el cabell de blau al costat d'Albert Rivera.