Aquest Nadal Jose Mourinho no es menjarà els torrons. O, si se'ls menja, no serà a Manchester. El United l'ha acomiadat pels mals resultats després de dos anys i mig amb només dos títols i cap l'any passat. Amb uns Red Devils allunyats del liderat de la Premier, fora dels llocs de Champions i a anys llum del joc vistós del rival ciutadà entrenat per la seva nèmesi, Pep Guardiola.

José Mourinho EFE

Efe

The special one sembla que ni té res d'especial ni el seu matrimoni és one. Més aviat two. Perquè el tècnic portuguès és el gran protagonista a la premsa britànica d'aquest diumenge, i per qüestions extraesportives. Un rotatiu anglès, The Sun, assegura que Mourinho té una relació secreta amb una dona de 41 anys amb qui hauria gaudit d'unes vacances exòtiques extramatrimonials. Es tracta de Prue Carter-Robinson, empresària d'IBM que té una casa a Londres valorada en més d'un milió d'euros.

De moment, l'exentrenador del Reial Madrid, que segons sembla, podria voler repescar-lo perquè torni a la banqueta del Bernabéu, està casat amb Matilde Faria, amb qui fa més de 30 anys que són parella. Durant l'estada de l'entrenador al Manchester United, ell s'ha quedat en un hotel mentre la seva dona i els seus dos fills s'han quedat a Londres, on viuen des de la seva època com a míster del Chelsea. Segons sembla, Mou i la suposada amant es van conèixer, però, quan ell era l'entrenador madridista. Una relació que haurien mantingut amb el seu retorn a les illes Britàniques. 

mourinho gtres

GTRES

No és el primer cop que Mourinho, que passarà el Nadal a Portugal, ha de fer front a rumors que poden posar en perill el seu matrimoni. Fa uns anys, la propietària d'una botiga va assegurar que hi va tenir un afer "perquè em va dir que s'estava separant de la seva dona perquè no era feliç". A Mourinho se li acumulen els problemes.