La Sexta Noche té una manera particular d'analitzar el dissabte més important de l'any en termes polítics. Els vuit mil ajuntaments espanyols es constitueixen tots sempre un dissabte de juny i el programa de la cadena de Planeta decideix que l'entrevista principal sigui a ... José Bono. Pèssima feina de l'equip de producció i tria de convidats. Un exministre jubilat  a la força, de verb decimonònic i cabells de mentida. Un esperpent que sigui Bono qui analitzi l'actualitat un dia així. Estirar-lo de la llengua sobre el judici al procés comporta una sensació de fàstic enorme. El seu titular va ser aquest:

bono la 6

La Sexta

El socialista compra el relat de policies armats amb pistoles, indefensos contra votants armats amb mirades. Repugnant. Bono: "Sin respeto a la ley hay poesía pero no democracia. Elos con sus decisiones, no sacaron la pistola de Tejero, pero hay armas más peligorsas que las pistolas, que es el odio. Promovieron actos de violencia. Ha habido un juicio justo. Ellos ya están anunciando que no respetarán la ley". La xarxa sí que sentencia Bono, grotesc:

bono la sexta panoramic

La Sexta

Dir que l'odi és pitjor que una pistola és una de les frases més malvades que mai haurà dit un polític o expolític. Qualsevol cosa per justificar una condemna als líders indepes per violència inventada. Més greu venint d'un exministre de Defensa que controlava tot l'armament legal d'Espanya. L'empelt de cabell li va entrar al cervell.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat