A la dreta espanyola més rància encara li deu coure la bronca que Jorge Javier Vázquez li va etzibar a Belén Esteban acusant-la de no tocar de peus a terra quan criticava el govern: ""Has dejado de ser la princesa del pueblo para ser una Cayetana. Estoy hasta el mismísimo de que me digan 'tú no lo vives'. ¡Eso sí que no te lo voy a permitir y aquí si que me cabreo! Me da igual que tengas amigas que van en metro".

Jorge Javier Belen Esteban

Jorge Javier i Belén Esteban (Telecinco)

Els ultres van supurar encara més bilis quan el presentador va proclamar obertament que "Este programa es de rojos y maricones y quien no quiera, que no lo vea". Que el tenen enfilat, és una obvietat.

jorge javier

Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per això no han deixat passar l'oportunitat d'acarnissar-se amb ell quan l'han vist gaudir d'uns dies de vacances a bord d'un iot amb amics, a Eivissa, tal i com ha descrit en el seu blog a la revista Lecturas. "Por primera vez en mi vida he pasado diez días en un barco. Navegando por Ibiza, disfrutando del Mediterráneo. Dejando que pasaran las horas haciendo muy poco, no pensando en nada, dándome un baño, tomando el sol, gozando con atardeceres únicos".

No tant el què, sinó l'on, és el que ha fet enrabiar els seus detractors, que se li han llençat a la jugular per dir que es considera d'esquerres i alhora passar uns dies en un vaixell en aigües balears:

Probablement aquests mateixos haters defensin el rei Joan Carles amb ungles i dents, tot i que s'ompli les butxaques i fugi del país.