Ser un dels referents televisius té les seves coses. Com per exemple, que si estàs un temps 'apartat' dels espectadors, hi ha qui creu que has passat a millor vida 'televisiva'. Això és el que li ha passat a Jorge Javier Vázquez, des que fa uns dies va anunciar al Sábado Deluxe que es prenia una setmana de vacances. Saltaven totes les alarmes. I això que el presentador enviava a través de les xarxes mostres palmàries del seu relax al Carib.

 

¡Va por ustedes! 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

 

Y una vez aclarado mi “abandono” en @salvameoficial, continúo con el bronceado 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

L'incombustible presentador deixava durant uns dies el programa de safareig, després d'una època intensa compaginant Sálvame amb Gran Hermano i ara, davant la voràgine que se li presenta aviat, amb els directes de Got Talent España, l'imminent Supervivientes i els bolos amb la seva nova obra teatral Grandes Éxitos

Fins i tot va haver d'intervenir per telèfon al seu programa de Telecinco per desmentir-ho: "Creo que al final no sé por qué suceden estas cosas porque lo dejé bien claro. De una bobada se ha empezado a hacer una bola de nieve. Toda la gente que haya escrito deberán reconocer que se han equivocado en la información y yo no tengo que desmentir la información porque no ha sido así". Però no n'hi ha hagut prou i el presentador ha hagut de publicar aquest tweet i parlar per la revista Lecturas.

Companys de professió i grup com Jesús Calleja o Mercedes Milá li han enviat sengles missatges dient-li que li donen tot el seu suport i que els tenen pel que necessiti. Però JJ no necessita suport. Ell sol en té prou per plantar cara als qui el retiren del programa: "Inventan razones, pergeñan teorías falsas, escriben medias verdades o directamente mentiras. No rectificarán porque el orgullo no se lo permite. Los profesionales que gozamos de cierta popularidad nos enfrentamos a una batalla perdida. Somos carne de titulares tramposos y tremendistas. Solo nos queda confiar en la bondad de nuestros benditos fans". Uns fans i uns no-tan-fans que han respost al tuit que ha penjat.

Jorge Javier afegeix una anècdota: després d'aparèixer a Sálvame i explicar que estava al Carib amb la seva mare, va rebre un missatge d'un conegut: “Oye, que me acaba de decir mi madre que te has ido a Canarias porque estás pasando una mala rachilla”. Reflexió en veu alta del presentador: "Ahí es cuando, entonces, yo pienso: “¿Qué hago? ¿Me mato?”. Això no. Però ganes de tornar ja de les vacances i posar molts al seu lloc, segur que no li en falten.