Supervivientes 2024 retornava amb força a Telecinco, i no pas pel fracàs de GH DÚO (que també) sinó pel retorn en especial d'una de les figures més enyorades del format: Jorge Javier Vázquez. El mític presentador s'esfumava de la cadena inclús abans del nostàlgic fi de Sálvame, de forma misteriosa i sorprenent no el tornàvem a veure per les nostres pantalles fins al passat dijous. Vestit de blanc puresa, i amb un somriure mig amagat, es contenia les llàgrimes en sentir els aplaudiments del públic i elogis de l'equip durant la seva entrada a plató. Ficava els pèls de punta tornar-lo a veure conduir el programa. Encara que ja ens havia anat actualitzant sobre la seva vida, veure'l de nou alegrava als espectadors, però a ell encara el feia més feliç. Arran del seu blog de Lecturas, ens ha confessat el secret del gran èxit d'aquesta primera gala i, a més, ens ha presentat la seva nova il·lusió. Comença una nova etapa per Jorge Javier Vázquez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telecinco.es (@telecincoes)

La primera gal·la de Supervivientes arrasava amb un 21,7% d'audiència, una bogeria de xifra que feia temps que Telecinco no tastava. Un inici esplèndid que continuava amb un 16% la nit dels dilluns amb Tierra de Nadie, presentat per Carlos Sobera i que competia amb l'estrena de Baila como puedas de radiotelevisió espanyola. Mediaset els va guanyar de golejada. A la seva última entrada del seu blog setmanal amb Lecturas ens ha explicat la clau del seu èxit, i no té res a veure ni amb un ritual màgic, ni amb una estratègia el programa ni amb cap habilitat innovadora per part del presentador, Jorge Javier Vázquez sabia que li aniria genial quan dos dies abans de l'estrena, perquè se li bellugava una dent. "Siempre que ha sucedido algo importante en mi vida se me ha despegado una funda. Me sucedió el día antes de comenzar la universidad. El día antes de empezar ‘Sálvame’ (...) Dos días antes de estrenar ‘Supervivientes 2024’ también tuve que ir a mi dentista" explicava com a anècdota. Per a molts, visitar el dentista és un autèntic malson, per ell, una autèntica tranquil·litat, així de clar ho defineix. 

Però a més, no es tracta d'un accident puntual, en aquest cas haurà de visitar a la seva dentista de confiança cada dos dies. "A mucha gente esto le parecerá una tragedia. A mí me proporciona descanso. Es la manera que tiene el universo de decirme que esté muy tranquilo, que la edición va a ser un éxito." Uau, els amulets dels celebrities cada cop són més estranys. Encara que el seu retorn a la cadena li hagi alegrat la rutina, unes hores més tard de publicar l'entrada del blog, ha presentat a la seva nova companya de vida, ni més ni menys que a Cati, la seva nova gosseta. Fa tan sols un parell de mesos enrere, a finals de gener, s'acomiadava per sempre més de Lima la galga que feia dotze anys que l'acompanyava. Una pèrdua que l'ensorrava per complet, però que ha volgut substituir o omplir de nou amb l'entrada d'un nou membre. "Se llama Cati y tiene cinco meses. Llevamos un trote. Me había olvidado de lo dura que es la crianza. Gracias a ella y a Supervivientes 2024 estoy como unas castañuelas. Pero para gracias, las vuestras. GRACIAS SIEMPRE."

Jorge Javier Vázquez a Supervivientes / Telecinco
Jorge Javier Vázquez durant l'última edició Supervivientes / Telecinco
Jorge Javier Vázquez plató Supervivientes / Telecinco
Jorge Javier Vázquez durant l'última edició Supervivientes / Telecinco

Mostrant-nos la seva versió més tendra, Jorge Javier Vázquez ens l'ha presentat de la forma més natural possible: en pijama, i abraçant-lo en braços. De fet, mai l'havíem vist tan afectuós. Gairebé no li veiem la cara, però el missatge d'agraïment al seu perfil i l'entrada del seu blog ens deixen entreveure que el presentador torna a estar més il·lusionat que mai en aquesta nova etapa vital i professional. Ara el veurem cada setmana, i de moment Jorge Javier ja ens va confirmar que tenia contracta fins al 2025 així que de moment, tenim estona per gaudir-lo. El salt de Carmen Borrego, la icònica interacció amb Arkano i les múltiples connexions platja-Hondures ens faran gaudir d'una bona edició de Supervivientes 2024. Així com el càsting a prior no ha acabat d'entusiasmar, el presentador serà l'autèntic protagonista de l'edició, ho tenim claríssim.   

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!