Durant els seus inicis a la televisió, volia mantenir al marge els romanços. Ara, ho recorda amb melancolia i sent més explícit que mai. De totes les diferents etapes televisives i vitals, Jorge Javier Vázquez fa temps que està a la seva fuck off era, és a dir, ja no es resguarda quasi res, li dona tot igual. Deixa anar més que mai diversos detalls sobre la seva vida i les opinions. Ell va viure el fi de Sálvame molt abans que tots nosaltres, de fet, desapareixia del mapa sense deixar rastre i ni tan sols acudir a l'emocionant comiat del seu estimat programa. Però ell, ens ho ha anat aclarint tot i més a través del seu blog de Lecturas, un racó on el presentador se sent més còmode que mai. Recentment, ens donava detalls sobre el seu retorn a Mediaset, també s'ha desfogat sobre la mort d'una de les seves galgues, Lima. I, avui, s'ha posat melancòlic en recordar una història d'amor fugaç.

El presentador de Telecinco s'emocionava en veure una pel·lícula d'amor entre dos nois que li recordava precisament a l'estiu dels seus divuit anys. La seva història amb un noi que tenia xicota, però, tot i la connexió que van sentir, no van acabar de tenir res. "No pasó nada porque creo que él, conmigo, se enfrentaba a situaciones emocionalmente desconocidas.Però al llarg de la seva trajectòria, Jorge Javier Vázquez ha compartit el seu èxit televisiu amb diversos amors. El més famós i misteriós a la vegada, Paco, amb qui va posar punt final al cap de deu anys de relació. Però després de la ruptura la cosa no va quedar en stand by, algun romanç que altre ha ressonat entre les portades. 

Jorge Javier Vázquez / Blog Lecturas
Jorge Javier Vázquez / Blog Lecturas
Jorge Javier Vazquez i el seu nòvio Paco / GTRES
Jorge Javier Vázquez i el seu nòvio Paco / GTRES
Jorge Javier Vázquez i el seu novio Paco / GTRES
Jorge Javier Vázquez i el seu novio Paco / GTRES

Jorge Javier Vázquez compartia la seva època daurada amb Paco, amb qui començava la seva relació l'any 2008 i durava exactament una dècada, fins al 2018. No donava massa detalls sobre la vida del seu enamorat, però cada vegada que parlava d'ell assegurava que va ser amor a primera vista. "Yo fui a comprar a una tienda de ropa y estaba él, fue un flechazo. Yo viví ese amor como algo físico" confessava a "Sálvame Deluxe"  Una dècada d'amor ple d'alts i baixos i ruptures entremig "Con él he estado 10 años, y hemos roto muchas veces, una vez rompimos un año entero" es confessava en el seu pòdcast. Però del dia a la nit la seva relació es va trencar en mil bocins quan Paco o "P", així és com el presentador l'anomenava, abandonava la casa que compartien per una disputa. Inclús hi ha mitjans que asseguren que va passar pocs dies abans del debut teatral del presentador. 

 

Però el punt d'inflexió en la vida del presentador fou després de patir l'ictus just un any després de la ruptura. Després que P l'abandonés, reapareixia convertint-se en un dels suports fonamentals per la seva recuperació. Ell ho definia així, ja no eren parella sentimental, però sí que el considerava un dels homes de la seva vida. Amor incondicional. D'ençà que el presentador patia el passat problema de salut, retornava al món de la televisió més deixat anar que mai. Com cada any presentava "Supervivientes" i concretament a l'edició del 2018 hi va trobar una bona espatlla per recolzar-s'hi, o bé, més ben dit per satisfer-se. No sabem ben bé què hi va recolzar. Eliad Cohen, model i empresari israelí li feia caure la bava al presentador. Es posava vermell com una tomata, però ho va aconseguir: en directe i amb prime time, el desvestia al plató per, després, emportar-se'l al llit. Si senyor. 

Jorge Javier  Supervivientes 2018  / Telecinco
Jorge Javier Vázquez a "Supervivientes 2018"  / Telecinco

Ja són cinc anys com a solter estrella. Però, després de tant temps gaudint d'una vida sexual activa - tal com ho ha assegurat ell- i sense cap compromís, el veiem més bé que mai. Costarà que algú li torni a robar el cor. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!