El dilluns 28 de març a la tarda el programa Sálvame ha començat una nova aventura a la televisió, per millorar les males dades d'audiència que últimament estava registrant. Una nova aventura que passa per tornar als seus orígens amb Jorge Javier Vázquez al capdavant del programa. Un presentador que al cap de pocs minuts d'arrencar amb la nova versió de Sálvame dilluns a la tarda 28 de març ha deixat anar un fort comentari en directe a Pablo Motos, presentador de la competència, Antena 3, del programa El Hormiguero. Una sonora cleca que promet fer molt parlar i a la qual Pablo Motos podria respondre en directe en el seu programa, tot i que per saber-ho haurem d'esperar fins a la nit que s'emeti el programa El Hormiguero. Unes paraules de Jorge Javier Vázquez a Pablo Motos que demostren que entre els presentadors hi ha tensió, hi ha rivalitat, hi ha tema que et crema.

jorge javier vazquez salvame

Jorge Javier Vázquez / TELECINCO

jorge javier salvame 2

Jorge Javier Vázquez / TELECINCO

El programa de les tardes de Telecinco ha engegat fent un repàs de la comentada gala dels premis Oscar. Una cerimònia en la qual lluny de la reaparició de Liza Minnelli o de l'Oscar que s'ha emportat Alberto Mielgo al millor curt d'animació per El limpiaparabrisas, només es parla de la plantofada de Will Smith a Chris Rock. Un moment molt incòmode, sonat i tens en directe que moltíssimes persones, tant els allà presents com els espectadors des de casa, es van pensar que es tractava d'una broma. Però no. La bufetada de Smith a Rock va ser real. Molt. Tan real com que fa uns dies Madrid va quedar tenyida de taronja arrel de la calima del Sàhara. Una galeta en ple directe de la qual Jorge Javier Vázquez no ha dubtat a dir la seva. El presentador, fent gala del seu àcid sentit de l'humor, no ha dit qualsevol cosa sobre el tema, sinó que per parlar de la bufetada de Will Smith a Chris Rock s'ha inspirat en Pablo Motos. I és que Motos ha tingut en diverses ocasions a l'actor Will Smith de visita pel seu programa. El cas és que Jorge Javier, després de veure el desagradable moment de Will Smith ha dit: "Hauria Pablo Motos de continuar convidant a Will Smith a El Hormiguero?".

Una pregunta a l'aire amb la qual el català deixa clar que no li agraden, gens ni mica, les bromes ni comentaris, de vegades fora de lloc, que Pablo Motos en més d'una ocasió ha fet en directe en el seu programa. Bromes i comentaris que a Pablo Motos moltes vegades li han jugat males passades i li han valgut tot tipus de critiques. Bromes i comentaris que no sabem si en la pròxima entrevista que faci Pablo Motos a Will Smith, en cas que hi hagi una altra, també farà o s'ho pensara dues vegades abans de dir res. Una bufetada de Will Smith a Chris Rock per culpa del desafortunat comentari de Rock en plena gala dels Oscar, comparant Jada Pinkett Smith, que pateix alopècia, amb la tinenta O'Neil.