La presentadora catalana Mercedes Milá porta temps fora del grup Mediaset, en el qual va estar lligada durant molt temps i va presentar programes de molt èxit com el mític Gran Hermano. Tot i que malgrat portar temps fora de la cadena de Paolo Vasile, el cert és que durant la tarda del dilluns 8 de març, la catalana va tornar a estar més present que mai. Ho va fer acudint al concert que es va organitzar en el WiZink Center de Madrid en motiu del Dia Internacional de la Dona. Un concert en el qual diverses artistes, totes elles dones, van cantar en homenatge a Rocío Jurado. Concerto, per cert, que va estar presentat per Isabel Jiménez, d'Informatius Telecinco, i Mercedes Milá.

I aprofitant que la presentadora catalana era una de les cares visibles del concert, el programa de les tardes, Sálvame, va voler parlar amb ella en directe. Per fer-ho Adela González, l'últim fitxatge del programa, es va desplaçar fins al recinte on va tenir lloc el concert. Una connexió amb Sálvame que ningú es podia imaginar com acabaria, arran de les paraules que va pronunciar Mercedes Milá. I és que si per alguna cosa és coneguda la catalana és pel seu caràcter directe i dir tot el que pensa. Tot.

Mercedes Milá en Gran Germà Telecinco GTRES

Mercedes Milá presentant 'Gran Hermano' / GTRES

Poc després que Jorge Javier donés la benvinguda a Mediaset a Mercedes Milá, la presentadora catalana no va dubtar i va deixar anar la primera gran bomba amb què va deixar tothom amb la boca oberta. No és per a menys. La de Barcelona, dirigint-se al de Badalona, va dir: "Ahir li vaig preguntar al nostre cap que què et passava perquè m'havien arribat unes informacions que te n'anaves del grup". Unes paraules amb les que Mercedes va deixar entreveure que Jorge Javier no estaria massa bé a Telecinco i que un dels seus desitjos seria anar-se'n del grup mediàtic. Paraules que Jorge Javier no s'esperava per a res i no va saber com reaccionar. "Mare meva" només va ser capaç de dir el presentador de Sálvame. Encara que en cap moment va confirmar ni desmentir la informació de Mercedes Milá. Té un peu fora Jorge Javier de la cadena?

Jorge Javier Vázquez / MEDIASET

Jorge Javier Vázquez / TELECINCO

La segona gran bomba que va deixar anar Mercedes Milá va tenir a veure amb tres treballadores. I és que la presentadora catalana va mostrar el seu gran enuig per la decisió de la cadena, de fa dies, d'acomiadar tres sastresses que des de fa temps estaven vinculades a Mediaset. Tres acomiadaments que la cadena havia tapat perquè no sortissin a llum, tot i que Milá, durant la connexió amb Sálvame, va destapar sense cap tipus de miraments. "L'únic que m'importa és que han tret al carrer tres sastresses, de les quals una era la meva sastressa. Llavors això ho trobo intolerable i ho dic molt seriosament", va dir molt contundent la que fos presentadora de Gran Hermano. Adjuntem un vídeo del moment.

A Jorge Javier no li va quedar més remei que admetre la situació. "Ja que ho ha dit Mercedes doncs jo també ho dic. Trobaré molt a faltar Maribel, Toñi i Begoña. Són decisions que jo tampoc acabo de comprendre", va afirmar el presentador per intentar sortir el més airós possible de la situació. Una connexió amb Mercedes Milá en la qual la catalana, ara fora del grup de Mediaset i feliç amb els seus projectes, va dir: "Però què us passa als de Mediaset? Esteu molt nerviosos, no?".