La TV per Nadal s'omple de pel·lícules infantils i de bons sentiments. Després hi ha Sálvame. El programa de Telecinco és l´únic que no para mai. Ha fet festa tothom, FAQs, La Sexta Noche... però la maquinària de Paolo Vasile trinxant famosos segueix en marxa. Ells mateixos van inflar el globus de dir que Jorge Javier Vázquez té nòvio, l'actor David Carrillo a qui el presentador de Badalona li produeix un musical a Madrid. Dies després el mateix programa Sálvame desinfla el globus i convida David Carrillo per negar que sigui amant de J.J. Aquest és el vídeo:

Carrillo desmenteix la relació sentimental i sexual com qualsevol famoset, mirant a càmera i indignant-se: "Los dos lo dejamos a la vez con nuestras parejas y es cierto que hablamos por Instagram. Fuimos a cenar y tonteamos pero no pasó nada más". I rebla el clau cridant als que a les xarxes li han dit mantingut, interessat o apel·latius pitjors: "Prefiero a cincuenta mil Jorge Javier Vázquez que a vosotros". El més semblant a una declaració d'amor al presentador més influent d'Espanya, solter i sense compromís. Carrillo tenia encara una cosa guardada pels qui considera "haters". De fet tenia dues coses guardades. Al seu instagram ha mostrat l'escrot amb dos testicles dins:

ous david carrilo insta

@david_carrillo_crespo

Dels seus 11 mil followers a instagram alguns el detesten i per a ells és la foto que ha penjat a instastories i el missatge de David Carrillo, ex noi Disney: "Queridos haters ya me estáis cansando y me estáis inflando los huevos. Huevos que nunca cataréis". Amb el text n'hi havia prou però ha preferit un subratllat innecessari: la bossa testicular sota el pantaló d'esport assegut a terra mòbil en mà. 

jorge javier david carrillo GTRES

GTRES

Carrillo va ser presentador del Club Disney a la TV i ha acabat mostrant els ous a càmera. Després de tan explícit missatge qui s'ha aixecat de la nevera on reposa és el mateix Walt Disney.