Presentador dels presentadors de televisió, Jorge Javier Vázquez (53) està més a prop que mai de tornar a les tardes de Telecinco. El resultat d'Ana Rosa Quintana (67) a les tardes no ha estat el que esperava ni ella, ni la cadena. Es va confiar en la reina dels matins de televisió per a desbancar a Sonsoles Ónega (46) i les audiències continuen sense ser favorables per Mediaset. Fa dies que es rumoreja la fi de Tardear, programa que presenta Ana Rosa Quintana des de setembre de 2023, i dimecres 29 de maig va saltar la notícia del possible retorn de Jorge Javier Vázquez a les tardes de Telecinco. El presentador va deixar sobtadament de presentar Sálvame, sense avisar a ningú, va fer un retorn fluix, breu i curt a les nits amb Cuentos Chinos, però fa tres mesos va tornar a entrar per la porta gran i ha aconseguit aixecar les audiències del canal amb un dels programes estrella: Supervivientes.

Captura de pantalla 2024 05 30 103311
Pilar Vidal i Jorge Javier Vázquez - ABC

Jorge Javier Vázquez vol tornar a guanyar popularitat. Les gales de cada dijous d'un dels realities més exigents de televisió l'estan ajudant a tornar-se a posar al centre de la polèmica i del món de l'entreteniment. Però el que ningú ha dit encara és que el presentador estrella de Sálvame està a punt de posar-se a competir contra tots els col·laboradors que ja han tornat, un any després, a recuperar el programa sota el nom de Ni que Fuéramos. Es pot arribar a preveure un enfrontament directe i sense cap mena de consideració entre Jorge Javier Vázquez i tertulians del nou programa que ha recuperat l'essència de Sálvame com Belén Esteban (50), Kiko Matamoros (68) o Lydia Lozano (63). Lluites a part, el presentador català ha parlat obertament i clarament amb una periodista que també ha compartit moltes hores de televisió amb ell, Pilar Vidal (46).

Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinco
Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinco

La periodista ha fitxat pel programa que presenta Susanna Griso (54) diàriament a Antena 3, Espejo Público. La cadena rival de Telecinco està aprofitant la seva desfeta per a contractar a algunes de les cares més valuoses, entre elles la de Gema López (53), Laura Fa (49) o Pilar Vidal (46), L'última d'elles també presenta un pòdcast en què s'entrevista a persones conegudes. Jorge Javier Vázquez va visitar Drama Queennom del pòdcast que es publica al portal digital de l'ABC. Les preguntes que va fer la periodista al convidat han deixat molts titulars, però sense cap mena de dubte, un d'ells ha sobtat a tots els oients. Pilar Vidal ha volgut preguntar a Jorge Javier Vázquez sobre la perspectiva que ell té del panorama polític espanyol amb relació a com ell va definir Sálvame: "un programa de rojos y maricones". La frase que va pronunciar el presentador l'any 2020 va aixecar una gran polèmica que ha reviscut després d'una brutal declaració.

Captura de pantalla 2024 05 30 103756
Jorge Javier Vázquez - ABC

"¿Qué tal la política, cómo la ves? ¿Te hablas mucho con Pedro Sánchez?". Aquesta va ser la pregunta de Pilar Vidal dirigida cap a Jorge Javier Vázquez. No és una pregunta fora de lloc després que el presentador de televisió fos un dels encarregats i convidats a la presentació del segon llibre que ha publicat el vigent president d'Espanya, Tierra Firme. Sembla que la relació entre un dels presentadors de televisió més coneguts i Pedro Sánchez (52) és molt fluida i més pròxima del que molts ens pensem. "Yo el último mensaje que le envié fue cuando se tomó los cinco días de reflexión" va apuntar Jorge Javier, referint-se a Pedro Sánchez. És cert que el presentador s'ha mostrat partidari de donar suport al seu partit en diferents ocasions, inclús davant de càmeres de televisió. El que ningú sabia fins al moment és que Jorge Javier Vázquez mantenia una relació tan directa amb el president espanyol.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!