El paper d'Ángel Cristo a la televisió no té final. El fill de Bárbara Rey apareixia per primer cop per xerrar a tort i a dret de la seva infància, els vicis de la seva mare i la mala influencia per la seva germana, un relat que arribava per destrossar totalment a la vedet. L'entrevista a ¡De Viernes! el va convertir en el fitxatge bomba de Supervivientes i, un cop  a Cayo Paloma, el seu enrenou se li ha escapat de les mans. S'esbroncava amb tots els concursants, carregava contra l'organització i protagonitzava una fuga a l'àrea de seguretat que provocava la intervenció del mateix exèrcit hondureny. Naixia com un personatge televisiu per donar joc, i ha acabat embogit i immers en la seva pròpia història.

L'equip de Supervivientes expulsava disciplinàriament a Ángel Cristo, després de tres hores desaparegut per la fauna de Cayo Paloma. El comiat i l'esbroncada del programa no van ser suficients per continuar causant enrenou en totes les seves últimes aparicions. Agafat a un trident i menjant galetes, a l'aeroport espantava els periodistes que l'esperaven per escoltar les seves primeres declaracions. Un seguit de comportaments i actitud que han deixat entreveure un personatge ideat i creat per encapçalar tots els titulars i sobretot ensorrar a Bárbara Rey i Sofía Cristo. Totes dues volen oblidar-se per complet del seu fill i el seu germà, però Ángel Cristo encara no ha abandonat la guerra per ensorrar la imatge de la seva mare, ha decidit donar suport a l'altre bàndol de la història a Ángel Cristo pare, famós com a domador de circ i com a maltractador, una imatge que no ha pogut fer més mal a Bárbara Rey. 

Ángel Cristo cinta vermella / GTRES
Ángel Cristo, lluint una cinta vermella en honor al seu pare / GTRES
Ángel Cirsto i Anna Herminia / GTRES
Ángel Cristo i Anna Herminia, la seva xicota, junts a l'aeroport  / GTRES

La vedet i actriu no està passant per la seva millor època, Bárbara Rey fa mesos que està anorreada amb el relat del seu fill. I després de la seva última aparició, no ha pogut evitar fixar-se en un detall que l'ha deixat sense alè: la cinta vermella que porta lligada al front, és un homenatge al seu pare. "Ángel Cristo padre trabajaba con esta cinta roja en el pelo en muchas ocasiones. Yo sabía desde el principio cuando mi hijo estaba en Supervivientes, que lo hacía por el padre, aunque decía que si Rambo y tal. Me he llevado la gran sorpresa que cuando ha llegado, su querida novia también va con la cinta en la cabeza" Sembla que després de tants anys Ángel Cristo fill s'ha posicionat davant de l'horrible bàndol del seu pare, a qui elogia amb honor tot i el passat que amagava el seu romanç de Bárbara Rey. 

Bárbara Rey desorientada. / Europa Press
Bárbara Rey, en els últims mesos, desorientada i perduda / Europa Press

"Solo quiero decir que es conocido por el mundo que Ángel Cristo padre fue un maltratador, que me hizo la vida imposible y que incluso estando yo embarazada de mi hijo, recibía unas palizas tremendas de arrastrarme por el suelo. Me lo hizo en muchas ocasiones, pero concretamente estando embarazada de él. Hacer apología de un maltratador y llevarlo como abanderado creo que dice mucho"  declarava Bárbara Rey l'úlitma vegada que li preguntaven pel seu fill. Fa uns mesos, li va arribar l'oferta amb una xifra de 120 000 euros per narrar i relatar totes les vivències com a fill de Barbara Rey, i ell va optar per ensorrar i destapar els secrets obscurs de la família. Ara, però sembla que el seu paper de malvat de la pel·lícula, se li ha anat de les mans i ha jugat amb un dels punts més dèbils: el maltractament que viure la seva mare. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!