Jorge Javier Vázquez ha passat les vacances de Nadal a Tailàndia. Després d’un any per oblidar, en el qual s’ha hagut de sotmetre a dues cirurgies per l’ictus que va patir al març, el presentador català de Sálvame ha decidit oblidar temporalment els seus problemes en un hotel a peu de platja. I allà ha conegut algú.

jorge javier vazquez instagram

@jorgejaviervazquez

L’estrella de Telecinco és un habitual de les apps per lligar. Ell mateix ho ha explicat més d’una vegada. Fins i tot ha compartit públicament la foto de perfil que té al Grindr, l’aplicació gay de l’estil del Tinder. A Tailàndia, Jorge Javier ha intentat utilitzar-la un munt de vegades. Sense massa èxit: “Jamás he perdido tanto tiempo viendo el Grindr como en estas vacaciones. Mi experiencia con no es positiva. A los que gusto me espantan, y los que a mí me molan no me dan ni la hora”, ha escrit al seu blog setmanal de la revista Lecturas. “En España siempre hay alguien que quiere llevarse al catre al que sale por la tele. Pero como por aquí no me conoce ni Blas, mi éxito está siendo relativo. Muy relativo. Vamos, inexistente”.

jorge javier vazquez platja instagram

@jorgejaviervazquez

Però de tant en tant sona la campana i Jorge Javier Vázquez revela que ha lligat a les vacances. Detall important: amb un home casat. Segon detall important: casat amb una dona. Ell ho relata així: “Me llamó la atención que un señor sueco de treinta y tantos, casado con una mujer que no sabía que a su marido le iba la marcha, quisiera quedar conmigo. Me enviaba unas fotos de lo más explícitas”. El presentador, trencant un matrimoni? Potser la dona sí que ho sap però prefereix fer-se... la sueca.