Jorge Javier Vázquez ha tornat a passar per la sala d’operacions. Després de l’ictus que va patir al març i la posterior cirurgia d’urgència, la recuperació del presentador de Badalona ha tingut complicacions: “De los dos ‘stent’ que tengo, hay uno que tiene un estrechamiento. Todavía no sé si me tengo que operar”, va explicar fa unes setmanes a ‘Sálvame’. Un dubte que va resoldre pocs dies més tard: “Volveré a pasar por el quirófano en diciembre”. I ahir dimarts va ser el dia.

jorge javier ros plati GTRES

GTRES

El presentador català de Telecinco va ser ingressat ahir, dia 3 de desembre, a la Clínica La Zarzuela de Madrid. L’operació es va fer quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda. I tot ha sortit bé. Segons publica ‘Lecturas’, Vázquez ja és a planta: “Después de haber estado ingresado en la UCI, se encuentra ya recuperándose de la intervención”. La revista on treballa Jorge Javier defineix la cirurgia com un “éxito de satisfactorio pronóstico”, o sigui que el presentador podria estar totalment rehabilitat ben aviat.

jorge javier gtres

Jorge Javier Vázquez quan ingressava a l'hospital | GTRES

Ell així ho espera: “Se encuentra animado y con muchas ganas de retomar su día a día”, escriu ‘Lecturas’. Quan va patir l’ictus, va rebre l’alta en menys d’una setmana. Quan feia dos mesos de l’operació, Jorge Javier ja treballava. I ara el procés serà encara més ràpid.