Jorge Javier Vázquez no es mossega mai la llengua. Tampoc quan parla de política. El presentador català de Sálvame no té cap problema a l’hora de dir les coses tal com les pensa. I malgrat que ell diu sempre el que vol, de vegades n’hi ha d’altres que intenten tapar-li la boca. Potser és així com s’explica que TV3 hagi eliminat un fragment del programa Els meus pares on el periodista de Badalona es mostrava crític amb l’Albert Rivera.

jorge javier tv3

TV3

Dijous a la nit, Jorge Javier Vázquez i la seva mare, la Mari Morales, van protagonitzar la darrera entrega d’Els meus pares. Al programa de la Gemma Nierga també hi va anar la Lídia Heredia, gran amiga de l’estrella de Telecinco. Un retrobament entre dos íntims que va desembocar en una conversa sobre el president de Ciutadans: “Muy bien con Albert Rivera”, la felicitava en Jorge Javier tot recordant la tensa entrevista entre la presentadora d’Els Matins i el líder del partit taronja, ara fa un any. “El Albert Rivera ya es tu Pantoja. Yo soy muy pro-Lídia”.

heredia jorge javier

Fotograma del fragment eliminat, quan la Lídia Heredia riu pel comentari d'en Jorge Javier sobre l'entrevista a l'Albert Rivera | TV3

Unes paraules que no es van sentir a l’emissió per televisió però que sí que es podien escoltar a la versió que hi havia penjada a internet. Fins ara, que TV3 ha suprimit el vídeo i l’ha tornat a penjar. Aquest cop, sense el fragment del Jorge Javier anti-Rivera.

albert rivera trucant telefon mobil efe

EFE

Ciutadans va aconseguir, ja fa setmanes, que la Junta Electoral Central prohibís que els serveis informatius de TV3 fessin servir termes com “presos polítics” o “exili” durant la campanya electoral del 10-N. Han tornat a aixecar el telèfon, aquest cop per aconseguir que la televisió pública catalana no emeti una conversa crítica amb el seu líder? Per què no es van emetre aquestes imatges a la tele i per què les han eliminat ara del seu web?