Jorge Javier Vázquez podrà ser criticat per moltes coses però amb l'independentisme ha estat sempre la veu catalana a Madrid més defensora de la llibertat dels catalans. Que la resta s'ho facin mirar. El presentador de Telecinco mai ha ocultat que votaria 'no' a la independència però sempre reclama que es faci un referèndum per expressar-ho. Això li ha costat crítiques de la dreta més casposa, però no s'arronsa. L'últim Sálvame va ser l'únic programa d'una TV espanyola on es va poder sentir una defensa valenta dels independentistes i una indignació sincera contra els que ataquen un noi de 20 anys que quan en tenia 16 penjava fotos d'estelades. Alfred d'OT defensarà TVE a Eurovisió. Els nacionalistes espanyols acostumen a dir que el candidat a Eurovisión representa Espanya però menteixen. El concurs no és entre països sinó entre cadenes de televisió i qui envia Alfred i Amaia no és el govern espanyol sinó TVE. Aclarit aquest punt, amb l'excusa de parlar de la possible "cobra" entre els dos enamorats d'OT, Jorge Javier va voler aturar Sálvame i advertir-li al seu director que pensava sortir-se del guió. El vídeo dura 1 minut i val molt la pena:

"He leído que Alfred ha dicho ‘no soy independentista’. Vamos a ver, me parece tremendo que se tenga que explicar, podrá ser lo que le dé la gana y no tenemos derecho nadie a poner en duda o criticar lo que este muchacho quiera ser o no quiera ser, que esto ya parece una caza de brujas”. I s'adreça al jove català "Puedes ser lo que te dé la gana y no te tienes que justificar bajo ningún concepto. Ya está bien". Aplaudiments al públic i Chelo García Cortés, que viu a Barcelona, assentint amb el cap. Un cap ple de fruites per la disfressa de Carmen Miranda. En aquest plató boig es va formular la veritat més gran sobre l'independentisme que s'ha dit fa temps sobre Catalunya a una TV estatal. 

jorge salvame telecinco

Telecinco

Les xarxes unionistes han fet la feina bruta a la intolerància. Jorge té milions de seguidors i en tindrà més a Catalunya. Sap que dir això té costos però tant li fa .

alfred OT El Prat  GTRES

GTRES

El noi va néixer fa 20 anys a El Prat de Llobregat. Va ser rebut al seu ajuntament per persones a les que fa felices cantant. Joan Manel Serrat pot dir obertament que no és independentista però Espanya no el va voler per Eurovisió. Alfred va penjar fotos d'estelades quan era menor i l'unionisme li exigeix declarar en la seva primera roda de premsa que "No soy independentista". Potser ho és o potser no. El fet d'haver-ho de dir per vendre més o menys discos és símptoma de la caça de bruixes espanyola que Jorge Javier és l'únic que denuncia a Madrid.