El pas per Supervivientes d’Alba Carrillo ha estat dels més comentats. Tres mesos a Hondures on ha viscut aliena a una realitat amb la qual ara s’ha donat un bon cop. I és que el mateix dia en què va tornar a plató per lluitar per endur-se el premi a la final del concurs, va retrobar-se amb el seu fill de cinc anys; el que ha provocat un dur enfrontament amb Fonsi Nieto.

El pilot ha demandat la seva exsogra, Lucía Pariente, en portar el nen a plató sense el seu consentiment. Creant, així, una guerra oberta. Mentrestant, però, Alba Carrillo ha fet cas omís a la seva exparella i ha marxat de creuer amb el petit Lucas. Tot i això, ara no estaria tan contenta com mostra a les xarxes socials.

 

Sorpresas maravillosas en sitios fantásticos @rteeltrasgu 

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

 

Besos a todos venga, alguno más...

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

De fet, demà s’emetrà un debat especial de Supervivientes que serà el que tancarà aquesta edició. Un programa que es va gravar l’endemà de la final en el qual no va faltar la polèmica.

La revista Lecturas ha assegurat en exclusiva que la model es va sentir atacada per Jorge Javier durant la gravació, i han pogut parlar amb un testimoni que ha explicat per què: “Alba estava molt angoixada. Jorge estava eufòric en tenir davant la seva preferida i feia moltes bromes”. Una confiança que va anar massa lluny segons Carrillo: “Jorge va dir-li a la seva mare “Llucifer” i Alba es va enfadar, marxant totes dues de plató”.

Una discussió que ara ha sortit a la llum, generant més expectació encara davant aquest debat especial.