Tràgica notícia del món de la interpretació: l'actor barceloní Jordi Rebellón ha mort aquest dimecres 8 de setembre als 64 anys d'edat. En Jordi era un professional molt estimat i conegut gràcies a papers com el del Doctor Vilches a la sèrie 'Hospital Central', que es va emetre des de l'any 2000 al 2012 a Telecinco. També havia participat a d'altres ficcions molt populars com 'Médico de família', juntament amb Emilio Aragón o Lydia Bosch. El traspàs ha tingut lloc a Madrid, víctima del ictus que havia patit hores abans, durant la jornada del dimarts. 

La notícia ha sorprès els espectadors i els companys de professió, que el tenien una gran admiració. Curiosament, la darrera fotografia que va pujar Rebellón al seu compte d'Instagram va ser una envoltat de l'elenc artístic que participava a 'Hospital Central', després d'assistir a una funció de teatre.

Jordi Rebellón Hospital Central @jordirebellon

Jordi Rebellón amb l'elenc d''Hospital Central' / @jordirebellon_

En Jordi continuava en actiu malgrat no gaudir de la fama dels seus papers més importants, i entre els seus darrers treballs trobem sèries de TVE com 'Servir i Proteger' o 'Mercado central'. També va col·laborar, l'any 2015, en un capítol de la mítica 'Cuéntame cómo paso', en la seva 16ena temporada. Conegut com el George Clooney de la ficció a l'estat espanyol, també ha tingut una carrera prolífica al món del teatre i algunes incursions cinematogràfiques. Un dels treballs més desconeguts i sorprenents, però, va ser participar d'un episodi de 'Barrio Sésamo', fa unes quantes dècades. 

La mala sort i la desgràcia de Rebellón l'ha acompanyat durant els últims mesos de la seva existència: el decés ha arribat sis mesos després de patir la desaparició de la seva mare Paquita, una pèrdua que el va deixar colpit. 

Jordi Rebellón Hospital @jordirebellon

Jordi Rebellón, el Doctor Vilches de 'Hospital Central' / @jordirebellon_

Nombrosos professionals de la interpretació han volgut dedicar unes paraules de record i estima al company desaparegut. Destaquem només algunes, com les de Silvia Marsó, Santiago Segura, Luis Melor o Itziar Castro.

tuit  Silvia Marsó muerte Jordi Rebellón

tuit  Santiago Segura muerte Jordi Rebellón

tuit  Luis Merlo muerte Jordi Rebellón

tuit  Itziar Castro muerte Jordi Rebellón

Condol d'artistes per la mort de Jordi Rebellón / Twitter

Que la terra li sigui lleu. Enviem el nostre condol a familiars, amics i companys de professió.