Jordi Évole en sap molt de TV. El seu Salvados va ser el programa més vist a Catalunya: 14,1%. El repte és que anava sobre eleccions municipals de Barcelona. A qui interessa si no ets barceloní? Solució: fora independentistes. Fora la idea de gravar dins la presó amb el candidat Joaquim Forn, segona llista més votada fa 4 anys. Fora el candidat que lidera les enquestes, el també indepe Ernest Maragall. Fora la llista que més cops ha governat la capital de Catalunya, la del PSC. Fem xou: Valls-Colau. Fins i tot mereix memes:

colau valls la sexta

La Sexta

Évole ja va rebre per incloure al debat una menció forçadíssima a Pilar Rahola sense venir a tomb, només per a que la insultessin. Ara rep bufetades per una tria de candidats esbiaixada i unionista. La justificació d'Évole és encara pitjor:

colau valls salvados evole

La Sexta

Falta de valentia de Jordi Évole. No diu la veritat: convida qui vol al seu programa en una TV privada (i antiindependentista) propietat del Grup Planeta. I tria Valls Colau pel xou, per l'extremisme, perquè convidar Josep Bou, l'alcaldable del PP a qui donen zero regidors, seria un circ. No vol indepes com si no hi hagués opció que la capital de Catalunya la governés qui vol la independència. Està en el seu dret i va ser un èxit d'audiència però ¿què té a veure amb la dinàmica dels problemes de ciutat que Ciutadans, partit al qual no pertany Valls, guanyés les eleccions al Parlament i els comuns guanyessin les eleccions generals fa mesos? Sona a excusa i la xarxa no compra:

evole mas vale tarde -atresmedia

La Sexta

A Espanya no li van comprar tant l'invent, un correcte 10,1% per sota de GH Dúo i la pel·lícula de TVE Interestellar. El marciano és Valls. I Évole, prenent els espectadors per extraterrestres.