Jordi Évole fa millor promocions que programes. L'esquer per mirar el cara a cara entre Ada Colau i Manuel Valls que oferirà Salvados diumenge té problemes de coherència periodística: ¿per que Évole tria dos candidats que no lideren les enquestes? com és que no hi ha cap independentista al debat? Mana el xou i Évole va a la seva. Igual que va vendre el Salvados de periodistes i procés assenyalant Mònica Terribas ara, sense solta ni volta, inclou Pilar Rahola al programa de les eleccions a Barcelona. No només al programa: Rahola és l'esquer per mirar-lo. Un altre cop, com amb Terribas, Évole es promociona fent que algú atonyini una dona independentista:

Un joc poc innocent: posar a un carrer el nom d'una persona viva, cosa que la llei no permet. Évole proposa el Comte de Godó. Sorprenentment Ada Colau s'hi avé: "Se le podría poner por trascendencia histórica e importancia en la ciudad". El propietari del diari català més visceralment crític amb la gestió de Colau tindria un carrer. En època pre-electoral, Colau no vol enemistar-se (més) amb La Vanguardia i es veu obligada a fer la pilota a Javier de Godó. En canvi Colau, es nega a donar-li un carrer a una columnista seva: Pilar Rahola. Colau: "No lo veo, la verdad".

Rahola FAQS

TV3

Rahola al·lucina amb Jordi Évole: a sant de què la inclou  a un cara a cara entre dos polítics que, a més ja se sap que la criticaran? Manuel Valls li posaria un carrer a Fainé o a Samaranch però no a Rahola. Fa servir un llenguatge insultant i un to burleta contra la periodista: "Hasta viva lo merece, la Rahola. Es un personaje único, simpático, moderado, es la voz de un separatismo muy duro, hasta supremacista... Pues no". Molt desagradable veure Valls perdent la compostura i fora de lloc. Rahola ja l'ha respost:

Manuel Valls ACN

ACN

Mal jugat: amb el vídeo d'avançament de Salvados, els qui queden malament són Valls, Colau i Évole.