Jordi Évole té un discurs contra l'independentisme que es basa en molts tòpics, com el de la Catalunya catalana opressora contra els xarnegos. Per començar ja ningú no fa servir la paraula "xarnego". Évole, que és de Cornellà, s'ha topat amb la seva kriptonita, un xarnego independentista, Antonio Baños. A l'excupaire li diverteix atonyinar Évole a twitter i aquest 17-A, després del boicot d'uns manifestants indepes al minut de silenci del 17-A a les Rambles Évole ha aprofitat com tants unionistes per carregar no contra els que han fet el boicot sinó contra tot l'independentisme, acusant-lo de fanàtic:

jordi évole gtres
Jordi Évole GTRES

Antonio Baños, gat vell, ha denunciat primer la lamentable escena que s'ha viscut a la Rambla, amb manifestants encarant-se i escridassant familiars d'assassinats per l'atemptat. Una barbaritat que farà avergonyir els que ho han fet i els que ho han vist. Esbroncar algú al mateix tros de carrer on van matar el seu pare o fill. Penós. Baños: "Quina pena i quin fàstic":

Aclarit aquest extrem, que Baños no és sospitós de defensar els manifestants, respon al tuit d'Évole sobre qui ha sembrat tant d'independentisme. Évole es pregunta qui ha sembrat això i Baños està descomunal. Candidat a  tuit de l'any:

Baños destrossa Évole fotent-se del seu grup musical, on Évole és vocalista. I li diu "sprinstin", mofant-se com si fos un Bruce Springsteen. Després li diu Koala del DIA, aquell cantant costumista però low cost. I sobre els sembradors d'indepes Antonio Baños els assenyala molt propers a Jordi Évole: "Lo que se ha sembrado lo han hecho tu amo Casals, villarejo, Ferreras, los jueces post franquistas y tus amigos los de los titulares falsos. Y los que se niegan a investigar". Uf com reparteix bufetades. Els que han creat fake news contra els indepes com "tu amo Casals", Mauricio Casals un dels capos de Planeta que és la propietària de La Sexta per qui treballa Évole. Y Antonio García Ferreras, que difon fake news d'indepes, i Villarejo a qui Évole va entrevistar en exclusiva el primer, Pim, pam, pum. Évole KO.

antonio baños beteve
Antonio Baños, beteve

Alguna enemistat ve de lluny entre aquests dos periodistes. Catalans, mediàtics, sense vuit cognoms catalans. Però a Baños l'irrita que Évole s'apropiï la disfressa de Robin Hood dels no indepes quan té el cul llogat.