Els actors que es mullen políticament són pocs, però quan ho fan mereixen ser reconeguts. La feina precària d'actor fa que molts callin per por a perdre un càsting, així que només els millors, els més segurs, els més conscienciats gosen fer tuits polítics, mullant-se per una causa. Ho fan els més vells, com Pep Cruz o Lluís Marco, ho fan els més consagrats, com Joel Joan i també ho fa un jove, de 26 anys, estrella i amb consciència. És Carlos Cuevas.

El protagonista de la saga Merlí a TV3 i Movistar tria molt bé les causes que defensa: l'antifeixisme, els manters, els que perden la vida migrant a Europa... Causes socials. No acostuma a mullar-se pel català o la independència i està en el seu dret. Però davant el boicot que uns manifestants han fet al minut de silenci en l'homenatge a les víctimes dels atemptats de la Rambla, que després han aplaudit Laura Borràs quan els ha anat a saludar, Cuevas ha explotat. Comentant un tuit de la mà dreta de la presidenta suspesa del Parlament, Francesc de Dalmases, amb el vídeo dels manifestants després del boicot al minut de silenci donant suport a Borràs:

Laura Borràs 17 A 2022 EFE
Laura Borràs 17 A 2022 EFE

Carlos Cuevas: "Quina vergonya tan profunda el Trumpisme a La Rambla. Farien por si no fossin quatre gats". Es refereix als fanàtics seguidors de Trump i les seves fake news que qüestionen la justícia i la democràcia quan no els és favorable. Veu un paral·lelisme amb els que saludaven Borràs però no els veu en prou número per assaltar el Parlament "Farien por si no fossin 4 gats". Un dard enverinat contra Laura Borràs i els seus seguidors. Una opinió política que ha despertat les ires d'alguns tuitaires:

carlos cuevas GTRES
Carlos Cuevas GTRES

Carlos Cuevas també ha rebut  molts missatges de suport i el seu tuit té likes de VIPS com Toni Soler, Janet Sanz, l'actor Biel Duran o el crític Toni Vall. La barreja de boicot al minut de silenci, Laura Borràs en un moment calent on ha estat suspesa abans de ser condemnada i la sospita que queden punts foscos dels atemptats que no es volen investigar ha fet que a la Rambla s'hi hagin comès molts errors. Carlos Cuevas es mulla contra certs seguidors de Laura Borràs i contra la mateixa Borràs. Inhabitualíssim en un actor català. És notícia.