L’anunci de la convocatòria d’eleccions generals el 28 d’abril ha agafat Jordi Évole promocionant el Salvados d’aquest diumenge. I el convidat no podia ser més adient: Alfonso Guerra se sotmet a l’interrogatori del periodista català, després de més d’una dècada d’evasives.

jordi evole gtres

GTRES

És així com comença l’entrevista. Políticament incorrecte, Jordi Évole li recorda a l’exvicepresident del Govern de Felipe González que s’ha negat durant onze anys a concedir una entrevista a Salvados: “Como Aznar”. Évole explica a Más vale tarde de La Sexta que, a Guerra, la comparació li va sentar com un cop de puny a l’estómac.

Durant el programa de diumenge, el presentador de Cornellà repassarà amb Guerra el moment polític actual. Al punt de mira de l’exvicepresident del PSOE hi ha els indepes i Pedro Sánchez. De Puigdemont deia que és com Tejero, un colpista, tot i que ara nega haver-ho afirmat; i de Pedro Sánchez, que encara no sap si serà el candidat del PSOE. Desig o realitat?

“Con los independentistas creo que no hay que ceder nada. Si ponen la autodeterminación sobre la mesa, eso no se puede aceptar. Alfonso Guerra, cada cop més proper a les tesis del PP, Cs i Vox. A Más vale tarde, Évole diu que a l’exvicepresident no li fan cap gràcia les comparacions entre el seu discurs i el de la dreta reaccionària. “Discurso como el de Aznar”, reitera.

Alfonso Guerra dona el tret de sortida a la precampanya electoral, aquest diumenge a Salvados. Ex del PSOE, a Pedro Sánchez no el vol veure ni en pintura. Per Guerra, a la Moncloa, millor Casado, Rivera o Abascal.