Practicar esport està a l'ordre del dia. Moltes són les persones que quan acaben la seva jornada laboral, o tenen dies lliures, gaudeixen de les seves activitats físiques preferides per desconnectar, posar-se en forma i deixar la ment en blanc. Això mateix ha fet un conegut periodista de TV3, molt estimat pel públic. Tot i que la cosa no ha acabat com ell s'esperava. Ha estat víctima d'un dolorós accident, del que fins i tot s'ha atrevit a mostrar les seqüeles que ha patit en primera persona.

Jordi Eroles bici Garraf @jordieroles

Jordi Eroles, Twitter

"Els perills de la BTT", comença dient el periodista de la cadena pública, fent referència a la seva última excursió en bici per la muntanya. "Quina santa hòstia m'he cardat aquest matí baixant per un camí de terra i pedres, agafant un petit gir i sense anar massa ràpid," afegeix. Parlem de Jordi Eroles, periodista de TV3 especialitzat en política. Un accident que ha patit a Ribes, molt a prop de la seva Vilanova i la Geltrú natal. "He anat directe al CAP i me l'han curat". La fotografia més dolorosa de Jordi Eroles és aquesta:

Un accident, en plena naturalesa, amb el que Eroles ha acabat amb el braç masegat, amb una profunda ferida. Les natges del seu cul també han sortit escaldades, segons explica ell mateix en el seu compte de Twitter. A més, el dimarts 2 de març té una visita amb el metge per saber si s'ha trencat o no el menisc intern del genoll. Els seus seguidors li han enviat molts missatges d'ànims. Alguns són aquests:

Jordi Eroles és un tío fort i segur això quedarà com una anècdota més. Ja falta menys per veure'l de nou a la televisió fent el que millor sap: informar.