La repercussió per l'operació policial contra l'independentisme està sent tan contundent que sembla que el món s'hagi aturat durant unes hores. Una impressió que, en el cas de l'univers independentista, podria semblar molt més acusada. La indignació pel que anem coneixent sobre les detencions de 9 persones vinculades amb els CDR és incontestable, però afortunadament queda espai per saludar la vida i les bones notícies. Fins i tot en les condicions menys favorables, com la de presos polítics com Jordi Cuixart. El president d'Òmiumn Cultural ha compartit un moment decisiu de la seva vida: El del naixement del seu segon fill, fruit de la seva relació amb Txell Bonet

txell bonet jordi cuixart fill - omnium

Txell Bonet Jordi Cuixart fill - Òmnium

L'arribada d'un nou membre a la família ha estat celebrada per tots aquells que s'estimen Cuixart, que són moltíssims. La felicitat, la solidaritat i els bons desitjos són la tònica general de la muntanya de reaccions que s'acumulen a la xarxa. Companys, amics, polítics, periodistes, agents socials, persones anònimes... cada cop són més els ciutadans que envien el seu suport a la família.

jordi cuixart txell bonet

Jordi Cuixart Txell Bonet @jordicuixart

Des d'EN Blau ens afegim a l'emocionant onada que ha produït el naixement de la segona criatura de Bonet i Cuixart. "La vida sempre s'obre camí". Moltes felicitats, i molta força! 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat