Si hi ha dos diputats catalans de Ciutadans aplaudits pels taronges per la seva agressivitat  són Jordi Cañas i Joan Carles Girauta. El primer segueix tenint un càrrec electe, eurodiputat. Al segon el van fer fora del Congreso els toledans. El discurs anti-indepe de Girauta ("Yo ya no quiero ser catalán", va dir a TV) no va triomfar ni a Toledo i es va quedar a l'atur. Girauta ha estripat el carnet de Cs que ja no li servia per cobrar ni un euro. Ara, desquiciat del tot a twitter insulta Cs i s'acosta a la ultradreta de Vox. I Jordi Cañas ha dit prou. 

alfonso ussia santiago abascal EP

EP

Ussía escup a Inés Arimadas, enemiga de Girauta, fent-la passar per xoni de Marbella que reparteix flyers de discoteca. Baix, masclista i repugnant. Cañas li diu a l'ultradretà Ussía que Arrimadas no es rebaixarà a la fossa sèptica plena de merda on xipolleja Ussía. I Girauta ha saltat contra Cañas i els càrrecs de Cs que ataquen Ussía.

Jordi Cañas Girauta ACN

ACN

Per tancar el cercle Ussía, a qui han fet fora de La Razón per massa ultradretà fins i tot per Marhuenda, llepa el cul de Girauta "admirable incluso siendo catalán":

En la guerra Girauta - Cañas costa decidir amb quin equip anar però veient la porqueria ultradretana del team Girauta, mil cops millor Jordi Cañas.